• Ново
Cabilock 1 опаковка Прочистването на Кърпи в лента за душата, Отшелушивающее Ястие, Случайни За спа-Ръкавици с един пръст, Кърпа За почистване, Ръкавица, Ексфолианти за ?

Cabilock 1 опаковка Прочистването на Кърпи в лента за душата, Отшелушивающее Ястие, Случайни За спа-Ръкавици с един пръст,

Rating 
BGN 35.76

Сума
Налично за поръчка

Спа отшелушивающая рукавица : Тя може да премахне омертвевшую кожата, кератин, тялото, прави кожата гладкаЕксфолиращи ръкавици : ако ги закупите, ще ви бъде удобно да се взема душ.Ръкавица за миене на съдове : Прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на своите служители, семейство, деца, приятели и т. Средство за премахване на мъртвите клетки на кожата : продуктът се произвежда от висококачествени материали, безопасни и изчислено за продължителна употреба.Ръкавици за миене на краката : незаменим помощник в душата, те почистват кожата си, и на нея се образуват множество мехурчета.Спа отшелушивающая рукавица : Тя може да премахне омертвевшую кожата, кератин, тялото, прави кожата гладка.Ексфолиращи ръкавици : ако ги закупите, ще ви бъде удобно да се взема душ.Ръкавица за миене на съдове : Прекрасен подарък, достоен за това, за да го дари на своите служители, семейство, деца, приятели и т. Средство за премахване на мъртвите клетки на кожата : продуктът се произвежда от висококачествени материали, безопасни и изчислено за продължителна употреба.Ръкавици за миене на краката : незаменим помощник в душата, те почистват кожата си, и на нея се образуват множество мехурчета.Пратката включва 1 от 4 бр. хавлиени кърпи, Особености -Партньор за душ, почистване на кожата, и той ще създаде спънки от шампанско кърпички за почистване на кухни.Ръкавица за почистване на душ - Материал : Ръкавица за изсушаване на гърба от вискозен прежда. - Цвят : Ръкавица за къпане случайно цвят. - Прекрасен подарък, достоен за това, за да даде на работниците и служителите, семейство, деца, приятели и т., Кърпа за къпане и почистване. - Ако го купите, ще имате удобна Ръкавица за душ по време на душ. - Размер : 25 x 15 x 0,2 см Ръкавица за миене на тялото. - Той може да премахне омертвевшую кожата, кератин, тялото, прави кожата гладка медицински ръкавици за миене на съдове. - Изработен от висококачествен материал, сигурно и при продължителна употреба премахва мъртвите клетки на кожата.Информация за стоки, Ексфолиращи ръкавици Тази ръкавица за къпане е направена от висококачествен материал и удобно.Ръкавици за миене на краката От това се образува планина мехурчета.ръкавица за миене на тенджери Тя съчетава добре с тоалетен сапун за почистване на кожата, без драскотини нея.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория