• Ново
SOTICA 100 бр. Комплект за Смесване на мастила, Набор от Пръчки за смесване на мастила за грим, Комплект Мешалок за пигмент, Пръчици за Смесване на Мастила за Аксесоари з?

SOTICA 100 бр. Комплект за Смесване на мастила, Набор от Пръчки за смесване на мастила за грим, Комплект Мешалок за пигмент,

Rating 
BGN 37.81

Сума
Налично за поръчка

? Предпоставка включва в себе си - Във всяка пратка влиза на електрически миксер за мастило 1 бр и пръчици за еднократна употреба за смесване на мастила 100 бр. 100% чисто нов и високо качество. ? ВИСОКО КАЧЕСТВО - смесител за пигменти, изработени от висококачествена пластмаса, има малко тегло и лесен за переноске.Мастилото пръчки, изработени от действително нетоксичен материал, чисти и безопасни за употреба. ?ПОЛЕЗНО - Миксер се върти бързо и може ефективно да предотврати продължителна загуба на пигмент в утайката, осигуряващи висока степен на стабилност и добър ефект на смесване.Може да намали и излишно трату мастило. ?СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ машини за смесване на пигменти и дюзи за смесване на специално разработени за мастило за вежди, акварельных мастило, пигменти за рисуване, пигментирани мастила за грим.Ергономичен размер за удобство на употреба. ? ЛЕСНА употреба - смесител за мастило трябва да се използва с 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта).На главичката на машината разполага с бутон за управление на стрийп-бар за управление на отварянето и спиране на машината.С използването на висококачествени материали.Бързо смесване на пигментни цветове, висока стабилност и добър ефект на смесване.За този миксер мастило за татуировки изискват от 2 батерии тип """"AA"""" (не са включени в комплекта).Тези пръчки за разбъркване може да се използва за мастило за татуировки, акварельных мастило, пигменти за рисуване, мастило за перманентен грим на вежди и т. Пръчици са подходящи за повечето смесители на мастило за татуировки.Тези пръчици за татуировка-миксер bosch.между се използват с татуировка с миксер.Е Предназначен за гмуркане и смесване на мастило за татуировки.Мастило ленти са идеални за професионална и лична употреба.Всяка опаковка включва 200 бр пръчици за смесване на мастила за татуировки.Размерът му е 1,33 х 0,15 инча /3,4 х 0,4 см, пръчици за смесване на малки и леки, те не ще зареди миксер.Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение до 0,03-0,1 метра от ръчно измерване.Бъдете внимателни, за да не се хвърли на мастило върху тялото си, когато ги използвате. SOTICA - това е марка, която е специализирана в производството на татуировка-продукти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория