• Ново
2022 Новата Ултра Мека Гъба за душ за тяло, Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня, Спа Пилинг-Отшелушиватель За Премахване на Мъртвата кожа за Еднократна употреба, Г?

2022 Новата Ултра Мека Гъба за душ за тяло, Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня, Спа Пилинг-Отшелушиватель За Премахване

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

??【Бързо ексфолиране】 Дълбоко бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и замърсявания, без дразнене или увреждане на кожатаЗапазва кожата ви гладка и здрава.(Забележка : преди да го използвате е необходимо да се накисва във вода. ??【Super Soft】 Го сверхмягкая и фина повърхност е идеално за нежната детска кожа.Естествена почистване и премахване на замърсявания и мъртвата кожа от лицето и тялото може да се поддържа кожата ви мека, блестяща и здрава. ??【Високо качество】 е Изработен от мек материал PVA.Тази отшелушивающая гъба за баня е идеално подходяща както за възрастни така и за деца.Тя е удобна и мека.И дори да се къпят бебета с лице до върха на пръстите на краката. ??【Здрав】 Гъба може да се използва повторно.След накисване във вода, той ще стане мека, а след изсъхване се втвърдяват.Препоръчваме ви напълно измийте го и излезем да изсъхне след всяко използване, да се запазите чисти. ??【Начин на приложение】 Просто накиснете за известно време във вода, не използвайте сапун, обтриване на тялото с вода с помощта на гъба, и кожата ви ще стане след употреба на влажна и гладка.Това е задължителен предмет за вашата баня.Дълбоко бързо ексфолиране за премахване на мъртвата кожа и замърсявания, без дразнене или увреждане на кожата.Запазва кожата ви гладка и здрава.Този продукт се превръща в твърд след изсъхване.Можете да го омекоти, погрузив във вода преди употреба.Нежен пилинг, който предпазва кожата от увреждане.Защитете вашето Здраве!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория