• Ново
LUCKYNA New 19 Momme Нощна Шапчица от коприна Тутового дърво за жени за Грижа за Косата, Нощна Шапчица от Естествена Коприна с Ластик, 1 бр. (Хакове)

LUCKYNA New 19 Momme Нощна Шапчица от коприна Тутового дърво за жени за Грижа за Косата, Нощна Шапчица от Естествена Коприна

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

100% коприна тутового копринени буби 19 МОММЕ : Този копринен питие е изработена от 100% естествена коприна тутового на копринените буби, 6 A марка 19 момме, гладка, мека, лека, дишаща, много подходящ за вашите коса и кожаКОПРИНА НОЩНА ШАПЧИЦА ЗА ПОВЕЧЕТО ХОРА : тя намалява объркването и износване на косата по време на нощния сън.Освен това, той е идеален за поддържане на свежестта на вашата прическа при измиване на лицето, грижа за кожата, нанасяне на грим и почистване на домове.КРАСИВ ЛЪК ОТПРЕД, ВЕНЕЦА ОТЗАД : Оборудвани със солидна гумена лента, за поддържане на формата на главата и комфорт. (Съвет : Капачка за сън LUCKYNA един размер, подходящ за обиколка на главата 21-28 инча, и това зависи от обема на вашата коса.След като това не е подходящ, просто не се колебайте да върне парите. ИДЕАЛЕН подарък : сладки подаръци за жена, майка, приятелка или просто се поглезете!Идеален избор за подарък за дамите на Ден, Свети Валентин, Коледа, Годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността и всеки ден, който заслужава да се отбележи!.ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА : препоръчва се ръчно пране в хладка вода с неутрален препарат за почистване.Не отбеливайте, по възможност подвешивайте дрей и при пряка слънчева светлина.Инструкции за грижа : Само ръчно пране.Материал : 100% коприна тутового цветове Размер : Подходящ за обиколката на главата на 21 "~ 28" инча Как да се определи истински коприна? -Можете да спра за няколко нишки, за да направите тест, има три лесни начина : 1. миризма Миризмата на изгаряне на косата 2. Гори Бързо, гори, и пламъкът бързо изчезва 3. След изгаряне на истински коприна създава пепел, докато изкуствена коприна създава плътност Сте уморени събуди се с сплъстена, неуправляеми суха коса?Хората с дълга или къдрава коса твърде добре запознат с ужас се събуди със суха и обломанными кичури върху възглавницата.Малцина от тях знае, че косата е най-податливи на загуба на влага, когато те лежат в леглото.Нашата нощна шапчица задържа влагата в косата си и не пересушивает им, да ги насърчава подновяването на растежа и да не се разгражда по време на сън.Дава на вашата прическа свеж вид, предотвратява загубата на коса и ви позволява да се събуди, без резба в таблата на леглото, като копринени калъфки за възглавници.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория