• Ново
Esquirla Преносим Комплект Четки за Баня, Аксесоари за Баня, Многофункционален Инструмент За почистване на Тялото, Четка за Почистване на Краката, Дървена Четка за Бан?

Esquirla Преносим Комплект Четки за Баня, Аксесоари за Баня, Многофункционален Инструмент За почистване на Тялото, Четка

Rating 
BGN 7.79

Сума
Налично за поръчка

МАТЕРИАЛ : Набор от четки за тяло е Изработен от дървен материал, мек, удобен, здрав и издръжливКОМПЛЕКТ ЧЕТКИ ЗА БАНЯ : Нескользящая дръжка и ергономичен, удобен захват.УНИВЕРСАЛЕН : Набор от четки за вана и душ, подходящи за почистване на лицето, главата, гърба, краката.ЛЕСЕН за СЪХРАНЕНИЕ : Набор от четки за баня с дървена кофички, лек, лесен за носене.Преносим : Четка-скрубер за душата, компактен размер, подходящи за дома, баня, душ, хотел и т. Описание : МАТЕРИАЛ : Комплект четки за тялото, изработени от дървен материал, мек, удобен, здрав и издръжлив. - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА : Набор от четки за вана и душ, подходящи за почистване на лицето, главата, гърба, краката. - НАБОР от ЧЕТКИ ЗА БАНЯ : Нескользящая дръжка и ергономичен, по-удобен захват. - ЛЕСЕН за СЪХРАНЕНИЕ : Набор от четки за баня с дървена кофички, лек, лесен за носене. - Портативен : Четка-скрубер за душата, компактен размер, подходящи за дома, баня, душ, хотела и т., Таблица размери : Дървена кутия : 17 см x 16 смх4,5 см/6,69 " x 6,30 инча x 1,77 инча Опаковката включва : 1 комплект 1 Комплект четки за баня Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория