• Ново
FOMIYES 3 бр., Еластичен Детски шапки за Сън, Обвивка на главата с Къдрава Коса, Спа Шапка За Плуване, Козирка за Детска Вана, Шапки за Душ, Сатен, Капор за деца, Проста Шап?

FOMIYES 3 бр., Еластичен Детски шапки за Сън, Обвивка на главата с Къдрава Коса, Спа Шапка За Плуване, Козирка за Детска Вана,

Rating 
BGN 6.85

Сума
Налично за поръчка

Копринен спален чепчик : Благодарение на эластичному дизайн на главата на вашето дете ще се чувства комфортно по време на носенеДетска шапка за сън : Този продукт може да придадат на косата на детето си свеж и атрактивен вид на следващия ден, лесен и практичен.Шапка за плуване : Тази шапка за коса, приятна на допир, дишаща, лека, гладка и не избледнява.Капачка за стайлинг на косата : Можете да използвате нашите шапки за защита на вашата прическа и поддържане на реда по време на сън.Коприна шапка за душ : Подходящ за измиване на лицето си, на сън, душата и почистване в домашни условия, има широка гама от приложения.Копринен спален чепчик : Благодарение на эластичному дизайн на главата на вашето дете ще се чувства комфортно по време на носене.Детска шапка за сън : Този продукт може да придадат на косата на детето си свеж и атрактивен вид на следващия ден, лесен и практичен.Шапка за плуване : Тази шапка за коса, приятна на допир, дишаща, лека, гладка и не избледнява.Капачка за стайлинг на косата : Можете да използвате нашите шапки за защита на вашата прическа и поддържане на реда по време на сън.Коприна шапка за душ : Подходящ за измиване на лицето си, на сън, душата и почистване в домашни условия, има широка гама от приложения.Списък на опаковки, 3 × Шапки за сън Характеристики -Материал : сатен шапчица за деца -Размер : 27,00 X27,00 X1,00 см / 10,61 X10,61 X0 Защитна капачка за коса. -Цвят : както е показано Практически шапчица за сън-Дизайн с еластична лента я прави удобна за носене на вашите деца, практична и удобна детска шапочкой за къпане. -Той има широк спектър на приложение, то може да бъде шапка за къпане и така нататък, детска шапка за сън. -Той е направен от добър материал, фина работа и изящни детайли, гарантиращи ви шапка за душ за деца. -Шапка за спане е направена от висококачествен и лек материал, за да се чувствате удобно и детски шапки за плуване дишащи. -Когато децата пуснато на нашите шапки, на нощувка, на вашата калъфка, не пачкается и може да останат по-дълго превръзка за сън.Информация за стоки Шапчица за сън Еластичен дизайн я прави удобна за носене на вашите деца, практична и удобна. сатен шапчица за баня Шапчица за сън, изработени от добри материали, лека и удобна.шапка за душ безвреден за кожата, сигурна и трайна употреба, а също така има срок на годност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория