• Ново
Ротационната Машина за Татуировки, Силен Мотор Пистолет Подложка Шейдер Оцветяване Инструмент за Перманентен Грим Сплав на Ротационната Машина Татуировки за Сал?

Ротационната Машина за Татуировки, Силен Мотор Пистолет Подложка Шейдер Оцветяване Инструмент за Перманентен Грим Сплав на Ротационната

Rating 
BGN 7.68

Сума
Налично за поръчка

НАДЕЖДНОСТ : Тази на ротари татуировочная машина притежава отлична магнитна пропускливост лВисококачествени макари основи са предназначени за татуировочных машини.Сонда основите са направени от мед, и се отличават с устойчивост и надеждност.Пролетта е направена от висококачествен композитен материал и притежават висока еластичност.Той е подходящ за дълго работно време.Идеалната машина за татуировки : Тази на ротационната машина за татуировки внимателно полира за постигане на стабилна цветове, включително цвят на мъгла, секущий, тотемный и така нататък, и тя е с малък размер, тих, с малки вибрации, с ниско отопление, с дизайн на татуировки.ПОРТАТИВЕН ДИЗАЙН : Тази на ротари татуировка-машина се използва за нанасяне на татуировки и шейдър.Малък обем и безтегловността го правят удобен за носене и съхранение, което е идеално за татуировщиков, които изискват много работа.ТОЧНО на ПРОИЗВОДСТВО : Нашите машини са изработени от висококачествени материали и е по-лесно традиционните машини за нанасяне на татуировки на бобини.В фюзеляже се използва прецизна обработка, дърворезба, повърхността anodic окисление е голяма, не е лесно да се почеше, боя се разпада.Точен размер, елегантна и гладка форма машини.ПРЕДНАЗНАЧЕН за татуировка-арт : Висококачествена татуировка-на пишеща машина, предназначена за всички татуировка-събития, това е един малък помощник на татуировка, удобна татуировка с регулируем дизайн, направи си татуировка е по-удобно.Характеристики : 1. Използва алуминиев материал, който е по-лесно, отколкото традиционните катушечная татуировочная машина. Ниско ниво на шум, създайте за гости тиха обстановка за татуировки. С тънък изработка на производство на части на тялото татуировка-машина. Вграден мощен двигател, стабилна и трайна. Работят непрекъснато, не е загрята. Топлинната мощност и висока устойчивост на топлина, надеждна работа. Стартирането на 3 В нормалната работа на 6-9 В, честота 25 000 об/ мин или 30 000 об / мин. Работи добре с татуировочным подложка и шейдером.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : татуировка-на пишеща машина Цвят : черен, златен, червен, син (по избор) Материал : сплав Тегло на опаковката : около 176 г Осъществяване списък : 1 х татуировка-на пишеща машина.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Machine
Color:
Black, Gold, Red, Blue(Optional)
Material:
Alloy
Package Weight:
Approx.176g 
Package List:
1 x Tattoo Machine:

Подобни продукти в категория