• Ново
FOMIYES 4 бр. за Еластични Гъби за Тялото, Стилни Плитки на Окото Гъба, Инструменти за Душ и Вана, Гъба За Мъжки, Детски Хотели, Чистач под формата На Сапуни, Хоп, Балон, Сл?

FOMIYES 4 бр. за Еластични Гъби за Тялото, Стилни Плитки на Окото Гъба, Инструменти за Душ и Вана, Гъба За Мъжки, Детски Хотели,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

PEГъба за душ : я използват в банята и ваната, тя ще запази кожата здрава и гладка.Отшелушивающее средство за дълбоко почистване на тялото : Тези топчета за вана с приятен външен вид във формата на животни могат незабавно да привлече вниманието на децата.Гъба за почистване на душата : Лек материал, е тънка работа, пухкави и еластична.Нашият продукт може да ви гарантира дълъг експлоатационен живот.Гъба за масаж на тялото : Приятна текстура, е полезна за кожата, дизайн, приятно средство за почистване на кожата.Чудесен аксесоар за баня.Сапунени мехури : Тези топчета за вана с хубав външен вид във формата на животни могат незабавно да привлече вниманието на децата. Гъба за душ : те се използват в душата и вана и запазват кожата здрава и гладка.Отшелушивающее средство за дълбоко почистване на тялото : Тези топчета за вана с приятен външен вид във формата на животни могат незабавно да привлече вниманието на децата.Гъба за почистване на душата : Лек материал, е тънка работа, пухкави и еластична.Нашият продукт може да ви гарантира дълъг експлоатационен живот.Гъба за масаж на тялото : Приятна текстура, е полезна за кожата, дизайн, приятно средство за почистване на кожата.Чудесен аксесоар за баня.Сапунени мехури : Сладки, във формата на животни, тези топки за вана веднага привлича вниманието на децата.Пратката включва 4 х цветя за баня Характеристики -Дизайн дантела, спестява място за подвесного съхранение, бързо изсъхва и гигиеничен.Можете да подарявате цветя за баня своите приятели, които имат детски скрубер за душ deep clean. -Цвят : както е показано на гърба на топки от люфы - Широк спектър от приложения.Идеална за използване в домакинството, пътуване или хотел, а също и като подарък на приятели гъба за почистване на тялото. -Размер на опаковката : около 26 00x23,00x6,00 см / 10,24x9,06x2 детски топки за вана. - материали, безопасни за използване, наситени мехурчета.Помогнете на децата да се приеме напълно чиста баня с сетчатыми бомбички за вана. -Материал : Пластмасова топка за пречистване на тялото -Еластични топки за вана.Лесен за използване, просто нанесете върху него гелове за душ или сапун.Изключително практични и подходяща за вашето използване на накрайник за душ. -Идва с окачен на въжето, може да се мотае, за да изсъхне на въздух и да пести място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория