• Ново
PRETYZOOM, Сатен Шапка, Дамски Шапки За Душ, Шапка За Душ, за Спане Шапчица, Еластична Лента, Готварска Шапка, Двупластова Шапчица за Баня, за Жени, Мъже, Инструмент За Гри?

PRETYZOOM, Сатен Шапка, Дамски Шапки За Душ, Шапка За Душ, за Спане Шапчица, Еластична Лента, Готварска Шапка, Двупластова

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

⭐ Подходящ за къпане, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре се грижат за косата или може да се прилага за обвързване на растежа на коса при грима, почистване на лицето и т ⭐ е Изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазва косата от намокания в душата. ⭐Може да се сгъва до много малък размер, лек, удобен за переноске. ⭐ Очарователен дизайн фламинго е привлекателен и моден. ⭐Двоен слой маслостойкий i. ⭐ Подходящ за къпане, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре се грижат за косата или може да се прилага за обвързване на растежа на коса при грима, почистване на лицето и т. ⭐ е Изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазва косата от намокания в душата. ⭐Може да се сгъва до много малък размер, лек, удобен за переноске. ⭐ Очарователен дизайн фламинго е привлекателен и моден. ⭐Двоен слой маслостойкий i. Описание на Шапка за Душ, за Спане Шапчица, Еластична Лента, Готварска Шапчица, Двупластова Шапчица за Баня, за Жени, Мъже, Инструмент За Грижа за косата, 4 бр., син Характеристики - Цвят : син.-Размер : около 27x15x0,1 виж -Материал : полиетилен. Пратката включва 1 х душ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория