• Ново
Healeved 2 бр. Гъба За Баня, Гъба За Тяло, Тела За Тяло, Гъба За Почистване, Четка За гърба, Скрубер за Гърба, Четка за Тяло с Дръжка, Моющая Четка За Баня, Сухота Топчета За ?

Healeved 2 бр. Гъба За Баня, Гъба За Тяло, Тела За Тяло, Гъба За Почистване, Четка За гърба, Скрубер за Гърба, Четка за Тяло

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ЧЕТКА ЗА ТЯЛО-SKIN - Четка за измиване на тялото ексфолира омертвевшую на кожата и масажи за тялоГЪБА за МИЕНЕ на гърба - дръжка дизайн го прави по-удобен при използване на четка за сухо почистване на тялото.ЧЕТКА за ЗАДНАТА СТРАНА на ДРЪЖКАТА - Можете с увереност да използвате ексфолиращ скраб за тяло. дръжка дизайн го прави по-удобен при използване на суха четка за тяло.ЧЕТКА с МЕКИ порести РЕШЕТКИ - Можете с увереност да използвате ексфолиращ скраб за тяло.Задната част на ЧЕТКА ЗА ДУШ - дръжка дизайн го прави по-удобен при използване на суха четка за тяло.Пратката включва 2 x четки Характеристики - Материал : полиэтиленовое масажно кърпа за тяло. - Цвят : Бяла четка за почистване на задната част. -Размер : Около 42,5x12x12 см Четка за тяло за суха кожа. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната четка за почистване на задната част на продукта. - Произведен от материал, устойчив на употреба, гъба за измиване на тялото. - Четка за измиване на тялото ексфолира омертвевшую на кожата и масажи гърба скруббером за измиване на тялото. - дизайн на дръжката, това е по-удобно, когато използвате скрубер за сухо почистване на тялото за баня. - Можете да използвате ексфолиращ скраб за тяло body confidence brush ексфолиант. - Лесен достъп до всяка част на гърба, за да ви хареса, вземете душ почистите от люфы.Информация за Товарахloofah back scrubber Четка за измиване на тялото може да ви даде повече опит.гъба за измиване на тялото След употреба на четки за душата, вие не можете без четка с найлонов косъм, когато взимате душ.найлонови почистващи препарати Помагат да се създаде гъста сапунена пяна и нежно ексфолиране на кожата. четка за измиване на тялото за къпане ексфолира омертвевшую на кожата и масажи на тялото.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория