• Ново
FOMIYES 8 бр. Спа Супер Душ, Домашно Въже от Люффы Сив цвят и за тяло, Гъба: Отшелушивающая Окото Мъжки Гъба за Декоративно Средство за измиване на гърба, Женски Гъба, Лек?

FOMIYES 8 бр. Спа Супер Душ, Домашно Въже от Люффы Сив цвят и за тяло, Гъба: Отшелушивающая Окото Мъжки Гъба за Декоративно

Rating 
BGN 6.80

Сума
Налично за поръчка

Слоеная гъба за душ : Мека за баняЛесен за използване, просто нанесете върху него гел за душ.Мрежест хоп-скрубер : Премахва от повърхността на кожата на излишните мазнини и прави тялото по-гладка.Гъба за вана : Екологично чисти материали, безопасни за употреба.Затягане на душата : те също могат да ви помогнат да се отпуснете и да ви позволи да се насладите на душ.Ексфолиращи средства за кожата в душата : те ще ви помогнат да се отпуснете тялото ви и ще ви позволи да се насладите на душ.Слоеная гъба за душ в банята : Мека за баня.Лесен за използване, просто нанесете върху него гел за душ.Мрежест хоп-скрубер : Премахва от повърхността на кожата на излишните мазнини и прави тялото по-гладка.Гъба за вана : Екологично чисти материали, безопасни за употреба.Затягане на душата : те също могат да ви помогнат да се отпуснете и да ви позволи да се насладите на душ.Ексфолиращи средства за кожата в душата : те ще ви помогнат да се отпуснете тялото ви и ще ви позволи да се насладите на душ.Осъществяване Списък 2 x топки за вана Особености - Произведен от качествен нейлонового материал, не причинява вреда, безвреден за кожата, е безопасен за употреба. - Отстранете от повърхността на кожата, сотрите на излишните мазнини и да направи тялото си по-гладка. - Професионални аксесоари за плуване за жени и мъже.Незаменим аксесоар за ежедневието. - Помага на кожата свободно да поемете нови хранителни вещества.Пазете кожата си по-здрава и чиста. - Материал : найлон - Мрежа за прочистване на тялото и за душата, е добре и внимателно почиства кожата.Описание на продукта Пуховка за душата, Те не са прекалено груби, идеална текстура за нежно ексфолиране.слоеная гъба за вана и душ Тези скрубери за тялото си добре намыливают всички видове средства за измиване на тялото.отшелушивающее средство за кожата в душата на Гъста пяна помага с лекота да се изчисти тусклую и суха кожа.мрежест хоп-чистач здрав и Издръжлив, устойчив на употреба, ще продължи цял живот.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория