• Ново
Салонная Купа Възглавница за Шампоан на облегалката за глава Салонная Възглавница за врата Мек Силикон за Салонных Мивки за измиване на Basi

Салонная Купа Възглавница за Шампоан на облегалката за глава Салонная Възглавница за врата Мек Силикон за Салонных Мивки за

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Изящна изработка, което е лесно да се повреди и излезе от строя, предоставяне на гаранции, без да се налага ремонтИзработен е от мек силиконов материал, който притежава добра кислотостойкостью и устойчивост на корозия за продължително използване, а също така може да ви донесе по-комфортно усещане.Приемането на обикновен стил и лесно да правите снимки и да се почистват.Подходящ за повечето професионални салонных мисок за шампоан.Удобна конструкция поставки за врата, която съответства на размера на чаши за шампоан и предпазва от подхлъзване.Изящна изработка, което е лесно да се повреди и излезе от строя, предоставяне на гаранции, без да се налага ремонт.Изработен е от мек силиконов материал, който притежава добра кислотостойкостью и устойчивост на корозия за продължително използване, а също така може да ви донесе по-комфортно усещане.Приемането на обикновен стил и лесно да правите снимки и да се почистват.Подходящ за повечето професионални салонных мисок за шампоан.Удобна конструкция поставки за врата, която съответства на размера на чаши за шампоан и предпазва от подхлъзване. Изработен е от мек силиконов материал, който притежава добра кислотостойкостью и устойчивост на корозия за продължително използване, а също така може да ви донесе по-благоприятни ощущения2. Приемането на обикновен стил и лесно да правите снимки и чистить3. Изящна изработка, което е лесно да се повреди и излезе от строя, предоставяне на гаранции, без да се налага ремонта4. Удобна конструкция поставки за врата, която съответства на размера на чаши за шампоан и предотвратява соскальзывание5. Подходящ за повечето професионални салонных купи за шампуняспецификация : Описание : Тази поставка за врата за шампоан е изработена от мек силиконов материал, който притежава добра кислотостойкостью и устойчивост на корозия, което позволява да го използвате за дълго време, а също така може да ви донесе по-комфортно усещане.Приемането на обикновен стил и лесно да правите снимки и да се почистват.Удобна конструкция поставки за врата, която съответства на размера на чаши за шампоан и предпазва от подхлъзване.Изящна изработка, които лесно се повреждат и се съборят, предоставяне на гаранции, без да се налага ремонт. подходящ за повечето професионални салонных купички за измиване с шампоан.

Всичко за продукта

Description:
This shampoo neck rest is made of soft silicone material, which has good acid resistance and corrosion resistance so as to use for long term, and also can bring you more comfortable feeling. Adopting simple style, and it is easy to remove and clean. Comfortable neck rest design that conforms to your shampoo bowl so as to prevent from slipping. Exquisite workmanship, which is uneasy to damage and breakdown, providing guarantee with no need for repair. Suitable for most of professional salon shampoo bowls. Such a wonderful goods, just bring it home! :
Features:
1. Made of soft silicone material, which has good acid resistance and corrosion resistance so as to use for long term, and also can bring you more comfortable feeling.:
2. Adopting simple style, and it is easy to remove and clean.:
3. Exquisite workmanship, which is uneasy to damage and breakdown, providing guarantee with no need for repair.:
4. Comfortable neck rest design that conforms to your shampoo bowl so as to prevent from slipping.:
5. Suitable for most of professional salon shampoo bowls.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shampoo Neck Rest
Material:
Silicone
Color:
As Pictures Show
Size:
Approx. 8 * 12.8cm / 3.1 * 5.0inch
Package Weight:
Approx. 110g
Package Included:
1 x Shampoo Neck Rest Only:

Подобни продукти в категория