• Ново
FOMIYES, 1 бр., Стрейчевая Шапка с принтом, забрадка за жените, Коприна Шапка за Душ за Коса, Дамски Шапки и Шапки, Сатен Шапчица за Сън, Сатен Шапчица за сън, Тренировочна?

FOMIYES, 1 бр., Стрейчевая Шапка с принтом, забрадка за жените, Коприна Шапка за Душ за Коса, Дамски Шапки и Шапки, Сатен

Rating 
BGN 6.02

Сума
Налично за поръчка

КОПРИНЕН ТЮРБАН за МЪЖЕ - изящна изработка предлага изискани детайли и външен видРЕГУЛИРУЕМА длъжен за КОСА - Красива печатни модел, който изглежда стилно и очарователно.РЕГУЛИРУЕМИ ШАПКИ ЗА МЪЖЕ Изработени от висококачествена futon материал, подходящ за вашия продължителна употреба.Мъжка шапка за коса - подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна на косата за една нощ.САТЕН, тюрбан - добър помощник при химически завивке, сън, ежедневна грижа за косата, КОПРИНЕН тюрбан за МЪЖЕ - Тънка работа предлага изискани детайли и външен вид.РЕГУЛИРУЕМА длъжен за КОСА - Красива печатни модел, който изглежда стилно и очарователно.РЕГУЛИРУЕМИ ШАПКИ ЗА МЪЖЕ Изработени от висококачествена futon материал, подходящ за вашия продължителна употреба.Мъжка шапка за коса - подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна на косата за една нощ.САТЕН, ТЮРБАН - добър помощник при химически завивке, сън, ежедневна грижа за косата.Пратката включва 1 х еластичната шапка Характеристики -Размер : около 27,00 X25,00 X1,00 см/10,61 X9,82 X0 Еластичната шапка. - Материал : памук - Напълно защитава вашата чувствителна кожа на скалпа, запазва естествената влага и блясък на косата, спални шапки за жени. - Широкополую шапка за момичета могат да се носят всеки ден в банята, за гримиране, готвене и домакинска работа. - Достатъчно голям, за да покрие косата си, че е практичен подарък за жени, които имат опашка или къдрава коса, еластична шапка за грижа за косата. - Да си прическа изглежда свежо и зашеметяваща в сутрешния нощен шапочке-чепчике. -Подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна за коса през нощта, нощни шапки. Информация за стоки, Главоболие, шалове за жените копринени Това е един вид еластична шапка, специално предназначени за жените, когато те спят, но не искат косата объркани, те се нуждаят от тази шапчица, и в нея удобно съхранява косата, и тя няма да навреди на кожата на главата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория