• Ново
Силиконово ухото, Множество модел силиконов носа, Принадлежности за практикуване на пиърсинг, Демонстрационен инструмент за бижута (среден цвят на кожата)

Силиконово ухото, Множество модел силиконов носа, Принадлежности за практикуване на пиърсинг, Демонстрационен инструмент

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Усещането за истинска кожа】 Силиконова модел за лице е разработена по такъв начин, че да имитира усещането за човешка кожа, като помага на начинаещите да получат ефективен практически опит 【Модел за практикуване на пробиви】Тази силиконова модел притежава добра гъвкавост и нейното не е лесно да се повреди, че е много подходящ за начинаещи като учебен инструмент. 【Висококачествен мек силикон】 В комплекта са включени модел на носа и модел на ушите, които са изработени от висококачествени гладък силикон, без миризма и недеформируемого. 【Многофункционално използване на】 Силиконова модел на ушите и носа може да се използва за пиърсинг на носа и на практика пробиване на уши, се използва за демонстрация на халки на носа, нитове в носа, обици и други аксесоари. 【На разположение няколко нюанса на кожата】 Ние ви предлагаме три модела в цвета на кожата на избор, можете да си купите подходящ модел цвят на кожата, в зависимост от вашите нужди. Силиконовата модел за практикуване на пирсингом, компактен и удобен за переноске, можете да я поставите в чанта, без да заема място.Лесно се отстранява, когато трябва да излезе, за да покаже декорации или да се обучава пирсингу. Модел за практикуване на пиърсинг лесен за почистване и може да се използва много пъти.Просто избършете с влажна кърпа и го запазете за друга употреба.Параметри : Тип на продукта : Силикон модел за практикуване на пиърсинг Материал : силикон Размер на модела на носа от силиций : приблизително 7,6x5,5x4 см /3x2,2x1,6 Размер на модела силиконов ухо в пакета : около 7,5x4,5x1,7 см /3x1,8x0,7 инча съдържание на Пакета : 1 модел силиконов носа 1 двойка от модели силиконови уши.

Всичко за продукта

Item Type:
Silicone Piercing Practice Model
Material:
Silicone
Silicone Nose Model Size:
Approx. 7.6 x 5.5 x 4cm / 3 x 2.2 x 1.6in
Single Silicone Ear Model Size:
Approx. 7.5 x 4.5 x 1.7cm / 3 x 1.8 x 0.7in
Package List:
1 x Silicone Nose Model:
1 x Pair of Silicone Ear Model :

Подобни продукти в категория