• Ново
LAKIKAczsq Силикон Скрубер За Тялото, Нов Мрежест Топка За Баня, Мека Гъба За Измиване на Душата, Отшелушивающая Гъба, Скрубер За Тялото, Кърпи за баня, Масажор За Грижа з?

LAKIKAczsq Силикон Скрубер За Тялото, Нов Мрежест Топка За Баня, Мека Гъба За Измиване на Душата, Отшелушивающая Гъба, Скрубер

Rating 
BGN 23.36

Сума
Налично за поръчка

Приятна за кожата мека силиконова четка за тяло е подходящ за всички типове кожа, особено чувствителна Пухкав и мек : пенясь с гъста и фина мрежа, можете да се нежно и луксозно вспенить кожата, които искат да се насладят на СПА-център. Конструкция дантела : могат да бъдат назначени и да се повиши, лесно назначени и изсъхне, не заема място. Подобреният метод на свързване : силен и издръжлив, здраво навързани, не ще бъде лесно да се отваря. Форма на цвете рози : красива, романтична и креативна форма на цвете, многоцветен по желание, с модерна и интересна.Приятна за кожата мека силиконова четка за тяло е подходящ за всички типове кожа, особено чувствителна. Пухкав и мек : пенясь с гъста и фина мрежа, можете да се нежно и луксозно вспенить кожата, които искат да се насладят на СПА-център. Конструкция дантела : могат да бъдат назначени и да се повиши, лесно назначени и изсъхне, не заема място. Подобреният метод на свързване : силен и издръжлив, здраво навързани, не ще бъде лесно да се отваря. Форма на цвете рози : красива, романтична и креативна форма на цвете, многоцветен по желание, с модерна и интересна.Име на продукта : Мрежести губчатые топки за баня Цвят : както е показано на изображенииразмер : 14x11x5,7 см/5,51x4,33x2,24 Дюймаматериал : PDУПаковка включва : 1 бр. мрежест топчета за вана.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория