• Ново
Hemoton 3 бр. Шапки, Бански за жени, Шапка за душ за жени, Шапка за душ Peva, Аксесоари за Баня, Шапчица с принтом, Шапка за плуване, Шапка за Коса, Шапки за вана, Шапки, двусло?

Hemoton 3 бр. Шапки, Бански за жени, Шапка за душ за жени, Шапка за душ Peva, Аксесоари за Баня, Шапчица с принтом, Шапка за

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ДАМСКИ ШАПКИ ЗА ДУШ - маслоустойчив, vi, ШАПКИ ЗА ПЛУВАНЕ ЗА ЖЕНИ - в Тази шапчица непромокаемаяШАПКА за ДУШ за ЖЕНИ - Идеални за вземане на душ, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре предпазват косата или могат да се прилагат за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето.Шапки ЗА ДУШ PEVA - Очарователен печатни атрактивен дизайн и моден.Аксесоари за баня - Очарователен печатни атрактивен дизайн и моден.ДАМСКИ ШАПКИ ЗА ДУШ - маслоустойчив, vi, ШАПКИ ЗА ПЛУВАНЕ ЗА ЖЕНИ - в Тази шапчица непромокаемая.ШАПКА за ДУШ за ЖЕНИ - Идеални за вземане на душ, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре предпазват косата или могат да се прилагат за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето.Шапки ЗА ДУШ PEVA - Очарователен печатни атрактивен дизайн и моден.Аксесоари за баня - Очарователен печатни атрактивен дизайн и моден.Пратката включва 3 х шапки за плуване Характеристики - Материал : Шапка за плуване PEVA за момичета. - Цвят : Както е показано на капака, за сушене на косата. - Размер : Около 17x17x3 см Аксесоари за баня. - Това е маслоустойчив шапки. - Изработен от качествен и устойчив материал, ефективно предпазват косата от намокания в душата, шапка за душ за коса. - Подходящ за вземане на душ, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, добре предпазва косата или може да се прилага за обвързване на растежа на косата при нанасянето на грим, почистване на лицето и т., Шапка за душ PEVA. - Очарователен печатен дизайн - това е привлекателна и модни шапки за плуване. - Може да се сгъне до много малка по размер, лесна, удобна в переноске еластичната шапка за душ.Информация за стоки, Шапки за душ peva Тези шапки за душ за многократна употреба и по-меки. шапки за плуване за жени все още се дразнят на мокра коса, когато се взема душ?Този модерен душ - добър избор за вас.Аксесоари за баня са Подходящи за вземане на душ, приготвяне на храна в кухнята и в СПА центъра, както и за обвързване на растежа на косата по време на грим, почистване на лицето и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория