• Ново
Beavorty 8 бр. Силиконова Четка-Скраб за кожата на Главата, Чистач, Масажисти за кожата на Главата, Ексфолианти Scrubstar за Жени, Силиконова Спа-Четка за търкане, Четка за Ба?

Beavorty 8 бр. Силиконова Четка-Скраб за кожата на Главата, Чистач, Масажисти за кожата на Главата, Ексфолианти Scrubstar

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

СИЛИКОНОВА четка ЗА ПОЧИСТВАНЕ - - Отшелушивающая четка за душата е направена от силикон, тя е здрава и не поцарапает кожата на главатаАксесоари за грижа за кожата - - : силиконова четка за душата, е с уникален дизайн и изящна изработка производство.Това е най-добрият заместител на вашето стария лошо.ЧЕТКА за ИЗМИВАНЕ на главата с шампоан-четка за баня : Страна с мека четка може да омекоти кожата на тялото и ефективно премахване на омертвевшую кожата на ръцете, краката, гърдите и гърба.МЪЖКИ ГЛАЙВЫ - Четка за почистване на тялото и четка за измиване с шампоан.Една четка можете да прекарате по цялото тяло.ГЪБА за БАНЯ За ДЕЦА - Специален дизайн и изящна изработка производство.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения устройството.СИЛИКОНОВА четка ЗА ПОЧИСТВАНЕ - - Отшелушивающая четка за душата е направена от силикон, тя е здрава и не поцарапает кожата на главата.Аксесоари за грижа за кожата - - : силиконова четка за душата, е с уникален дизайн и изящна изработка производство.Това е най-добрият заместител на вашето стария лошо.ЧЕТКА за ИЗМИВАНЕ на главата с шампоан-четка за баня : Страна с мека четка може да омекоти кожата на тялото и ефективно премахване на омертвевшую кожата на ръцете, краката, гърдите и гърба.МЪЖКИ ГЛАЙВЫ - Четка за почистване на тялото и четка за измиване с шампоан.Една четка можете да прекарате по цялото тяло.ГЪБА за БАНЯ За ДЕЦА - Специален дизайн и изящна изработка производство.Това е най-добрият заместител на вашия стар, счупения устройството.Пратката включва 8 х скрубери за тяло -Цвят : лилаво, розово четка за почистване на тяло -Материал : Силикон ексфолиращ скрубер за тяло-Размер : 11,00 X10,00 X2,00 см / 4,32 X3,93 X0 скрубер. - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може известно време да се използва като чистач за коса. - Чудесен избор за подарък за нов дом, за вашите приятели и семейства, за да им се радвате на силиконовата четка за душата. - Лесно се побира в ръка, подредена и удобна за използване силиконова четка-скрубер за тялото. - Гъст гребен за коса от двете страни, комфортна текстура, просто изплакнете с вода четка с меки косми. - Мека и дизайн, лесно смываемая, удобна за Отшелушивающей гъба на кожата на бебето.Описание на продукта Тел за тяло за използване в душата си той Е отличен чистач за тялото, който може да ви донесе удобство, което ви позволява да се чувстват по-комфортно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория