• Ново
SOLUSTRE Мъжки Шапки, Мъжки Шапки, Дамски Шапки, Двуслойни Шапки За Душ Шапка За Плуване Множество Регулируема Еластична Шапка за Баня за Жени, Лилаво Сомбреро Para Hombres Д?

SOLUSTRE Мъжки Шапки, Мъжки Шапки, Дамски Шапки, Двуслойни Шапки За Душ Шапка За Плуване Множество Регулируема Еластична Шапка

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

- Тази кърпа за шапки за душ е мек и дишащ външен слой от полиэстерового сатен и водоустойчив вътрешен слой от ЕВА - Двупластова спална шапка за еднократна употреба, здрави и екологично чисти.Може да се използва повече от хиляда пъти. - Нашата шапка за душ за коса свободно се регулира за плътност, така че кажете сбогом на дискомфорта от прекомерно свиване и срам от загуба. - Тази получите многократна водоустойчива шапка за душ за коса може да се използва за грижа за лице, коса, грим, спа, готвене и домакински прибиране на реколтата в допълнение към приема на душата и на плуване. - Водоустойчив дизайн е много практичен и предпазва косата от намокания.Трябва непременно да има в къщи или в салон за красота. - Тази кърпа за шапки за душ е мек и дишащ външен слой от полиэстерового сатен и водоустойчив вътрешен слой от ЕВА. - Двупластова спална шапка за еднократна употреба, здрави и екологично чисти.Може да се използва повече от хиляда пъти. - Нашата шапка за душ за коса свободно се регулира за плътност, така че кажете сбогом на дискомфорта от прекомерно свиване и срам от загуба. - Тази получите многократна водоустойчива шапка за душ за коса може да се използва за грижа за лице, коса, грим, спа, готвене и домакински прибиране на реколтата в допълнение към приема на душата и на плуване. - Водоустойчив дизайн е много практичен и предпазва косата от намокания.Трябва непременно да има в къщи или в салон за красота.Описание Това е двупластова шапка, изработена от мека и дишаща полиэстерового сатен от външната страна и водоустойчив ЕВА вътре.Задължителен предмет за дома или в салона за красота.Използвайте продукти за грижа за лице, коса, грим, спа, готвене и почистване на дома.Характеристики - Цвят : Лилаво.- Материал : сатен.- Размер : Около 33 X33 X0,5 см. / 12,97 X12, 97 X0,20 инча.Пакетът включва 1 x sleep.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория