• Ново
Healeved Татуировка Ръкав Татуировки Калъф 100шт Черна татуировка татуировка клип кабел калъф татуировка клип кабел чанти татуировка клип кабел ръкави Клип Кабел Седа?

Healeved Татуировка Ръкав Татуировки Калъф 100шт Черна татуировка татуировка клип кабел калъф татуировка клип кабел чанти татуировка

Rating 
BGN 7.59

Сума
Налично за поръчка

Чанта за захващане за татуировка-на пишеща машина : Изработен от висококачествена пластмаса, с отлично качество, не е лесно да се поддава на корозияНакладки за татуировка-на пишеща машина : Луксозна изработка гарантира тяхната практичност.Чанта за кабел за татуажа касети : Тези чанти са практични и хигиенични и са предназначени за практикуване на спорт.Чанти и калъфи за писалки с мастило за татуировки : Те са практични, хигиенични и практични, и те са един от най-добрите консумативи.Пакети филтър тип дръжки : Достатъчно количество може да отговори на използването.Списък на пакетите 100 x пакети Особености - Материал : пластмаса. - Произведен от висококачествена пластмаса, с отлично качество, не е лесно да се поддава на корозия. - Те ще се затворят затварянето на линия и да го поддържа в добро състояние при работа върху големи площи. - Комплект от 100 броя могат да отговарят на вашите ежедневни нужди. - Тези ръкави помагат за запазване на мастило живи и здрави от други неблагоприятни въздействия. - Те могат ефективно да защитите линията от оцветяване на пигмента или за нанасяне на татуировка.Описание на продукта Този продукт е набор от чанти за татуировка в скоби върху шнуре.Тези чанти са практични и хигиенични, а също така са добри помощници в спорта.Изделия за еднократна употреба, могат да се изхвърлят след употреба, удобен за използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория