• Ново
Ръкоделие 50 бр. са за Еднократна употреба и нестерилизирани игли за татуировки 7 извити Magnum (7RM) и 50 бр. Професионални Стерилни Пластмасови за Еднократна употреба Пр?

Ръкоделие 50 бр. са за Еднократна употреба и нестерилизирани игли за татуировки 7 извити Magnum (7RM) и 50 бр. Професионални

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Комплектът включва 50 бр игли за татуировки 7 RM и 50 бр накрайници за татуировки 7 FВсяка игла и уши са били качват на ръка, без чеп. Идеална за професионални художници.Игла за татуажа : Материал : неръждаема стомана 316, предназначени за подаване на по-голямо количество мастило с по-малко пасове за работа с линии, така и за оцветяване, за създаване на преки и чисти линии.Съвети за татуировка : Висококачествена твърда пластмаса, PVC предпазва от огъване.всички игли и накрайници са опаковани в Индивидуална стерилна блистерную опаковка.Предварително стерилизирани за газ EO.Игла за татуировки 50 бр Диаметър на иглата : 0,35 мм, Само за еднократна употреба.Предназначени за постигане на оптимални резултати и производителност. уши не погнуты; изключително остри, отлична заваряване.Медицинска неръждаема стомана премиум-клас 316, 100% стерилизирани за защита от мястото на инжектиране.Накрайници за татуировки 50 бр Висококачествена твърда пластмаса, PVC предпазва от огъване Подходящ за всички стандартни менгеме за татуировка-машинки и игли за татуировки за еднократна употреба.Всеки блистер опаковки запечатывается индивидуално и предварително стерилизуется газ EO.Всяка писалка е индивидуално пакетирана в стерилна опаковка, с ясна маркировка на размера, стерилизация и срок на годност. Удовлетвореност от качеството Ние вярваме, че нашите продукти с най-високо качество, което можем да предложим на нашите клиенти, за да им помогне да постигнете идеални резултати.Моля, не се колебайте да се свържете директно с нас, нашата визия е в това, да доставят стоки за татуировки с по-висок клас!Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени.просто върни му за пълно връщане или замяна.Ние вярваме, че благодарение на нашия высококачественному продукт на разумна цена, може да стане ваш добър партньор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория