• Ново
FRCOLOR Мъжки Шапки за салон за Красота, за да Тюрбана, Дамски Сатен Шапка, Еластична Голяма Лилава Мъжка Шапка, Регулируеми Детски Цветна Шапка За Грим, Копринени Шапк?

FRCOLOR Мъжки Шапки за салон за Красота, за да Тюрбана, Дамски Сатен Шапка, Еластична Голяма Лилава Мъжка Шапка, Регулируеми

Rating 
BGN 40.20

Сума
Налично за поръчка

ДВУСЛОЙНИ с ШАПКА за ДУШ за ЖЕНИ - приятни на допир и лесни за чорап, отразяват светлината и са подходящи за повечето форми на лицетоКапачка за черни ЖЕНИ - Унисекс и модерен цветен дизайн, подходящи както за мъже, така и за жени.Капачка за сън с атласным копринен чепчиком- Нашата шапка за душ за коса свободно се регулира за плътност, така че кажете сбогом на дискомфорта от прекомерно стягане и неудобство, загуба. капачка за нощен сън - Дизайнът е много практичен и предпазва косата от намокания.Трябва непременно да има в къщи или в салон за красота. Нощна шапчица за сън - тази шапка за душ, изработен от качествен и устойчив материал, е безопасна и няма мирис.ДВУСЛОЙНИ с ШАПКА за ДУШ за ЖЕНИ - приятни на допир и лесни за чорап, отразяват светлината и са подходящи за повечето форми на лицето.Капачка за черни ЖЕНИ - Унисекс и модерен цветен дизайн, подходящи както за мъже, така и за жени.Капачка за сън с атласным копринен чепчиком- Нашата шапка за душ за коса свободно се регулира за плътност, така че кажете сбогом на дискомфорта от прекомерно стягане и неудобство, загуба. капачка за нощен сън - Дизайнът е много практичен и предпазва косата от намокания.Трябва непременно да има в къщи или в салон за красота. Нощна шапчица за сън - тази шапка за душ, изработен от качествен и устойчив материал, е безопасна и няма мирис.Осъществяване на Списък 1 x Характеристики за сън-Нашите еластичен сатен с шапка за сън изпълнени в цвят и дизайн обратно цвят ги прави по-чаровни и красиви. - Благодарение на ластик на вашата глава няма да се чувстват стесненной и не ще бъде лесно выскальзывать по време на сън. - Удобни за носене, подходящи маша тънка коса, гъста коса, къса коса, дълга коса, косичек и дредов. - Размер : около 33,00 X33,00 X0,50 см./12,97 X12,97 X0,20 инча. - Материал : сатен. - Нашите чепчики за коса ще спестят на косата от удари в лицето, когато миете лицето си, вземете вана или правите грим. - Притежава приятен тактильностью на допир и лесна за чорап, отразява блясъка, когато осветени, подходящ за повечето форми на лицето.Описание на продукта Нощна шапчица за сън, за сън е изработена от сатен за трайност и употреба. двуслойни с шапка за душ за жени еластичен контролирано дизайн, подходящи за повечето хора. сатен коприна шапка за спане Има много шапки за еднократна употреба за сън, това може да направите косата по-ароматен, когато можете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория