• Ново
Пълни комплекти писалки - Yuelong Pro Pen Комплекти Ротационен Пистолет с патрон безжично захранване и RCA, Изкуствена Кожа с калъф (черен)

Пълни комплекти писалки - Yuelong Pro Pen Комплекти Ротационен Пистолет с патрон безжично захранване и RCA, Изкуствена Кожа

Rating 
BGN 135.99

Сума
Налично за поръчка

★ Пълен комплект дръжки - Комплект касети машинен комплект дръжки - добър избор е за начинаещи, студенти, художници, завъртане на дръжката с кабел RCA, безжичен захранване и RCA, патрон на 20 парчета, тиксо, мастило на 7 парчета, калъф за комплект от 1 бр и всички необходими аксесоари.Пълен комплект отговаря на вашите различни нужди. ★ Дръжка за картриджной машини -Дръжка за металообработващи машини са изработени от фино нарязани ЦПУ от алуминиева сплав, регулиране на дълга дръжка, точен извод игла.Той използва внесения автомобил с, с малко износване и без да е нарушена шум.Стабилна изходна мощност, налична за рязане линии, замъгляване и оцветяване.Изработена по поръчка Максимална работна мощност на двигателя на 12 Век Ход : 3,5 мм. Скорост : 10000 об/мин. Работно напрежение : 5-10 Век ★ Безжичен източник на енергия - Безжичен източник на захранване и RCA предоставя висока и ефективна производителност.Много лек, лесен за носене.Той е оборудван с лесно управление с един бутон, приставка адаптер RCA за вертикално свързване пера.Кликнете два пъти на бутона за захранване, за да регулирате напрежението. и отобразите останалата енергия източник на енергия.Защита от късо съединение на изхода.Защита от зареждане с два входа. ★ ОБНОВЕН КАСЕТА - Стерилизован газ EO и е опакован в индивидуална опаковка.Изработени от хирургическа неръждаема стомана 304 и медицински консумативи за КОМПЮТРИ.Силиконовата пролетта е мека текстура, добра еластичност.Най-добър разход на мастило, 1 бр. Безжичен източник на захранване и RCA-връзка; 1 бр. Черна лента за захващане, увита 2 инча x 5 ярда; 20 бр. калъфче за комплект.Гаранция за удовлетвореност Ние смятаме, че нашата продукция се отличава с превъзходно качество и помага на нашите клиенти да достигне до идеални резултати.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени.просто върни му за пълно връщане или замяна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория