• Ново
Dilwe Солено Пресноводная, 4 Вида, Метална Сверхпрочная Лека Леярски Спиннинговая Риболовна Макара, Аксесоар За Принадлежности

Dilwe Солено Пресноводная, 4 Вида, Метална Сверхпрочная Лека Леярски Спиннинговая Риболовна Макара, Аксесоар

Rating 
BGN 7.53

Сума
Налично за поръчка

Изработен от ултра силна пластмаса, така фина обработка, здрав, антикоррозийный, издръжлив и елегантенНагъната диск е изработен от сплав с висока якост, която осигурява безпроблемна работа с по-ниско ниво на шум, улеснява леярство и волочение и спестява време.Удобна дръжка с голямо усилие на повърхността, дръжката може да се монтира както от лявата така и от дясната страна, подходяща както за дясна ръка, така и за левичари, а също се сгъва за удобство за носене. конструкция шарикоподшипника 12 с отлично передаточным отношение прави ротация по-гладко и по-бързо.Тежкотоварни ос е по-надеждна и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.С обратен рычажным ключа за свободно управление на въдицата, че е лесно да се контролира дължината на въжето.Изработен от ултра силна пластмаса, така фина обработка, здрав, антикоррозийный, издръжлив и елегантен.Нагъната диск е изработен от сплав с висока якост, която осигурява безпроблемна работа с по-ниско ниво на шум, улеснява леярство и волочение и спестява време.Удобна дръжка с голямо усилие на повърхността, дръжката може да се монтира както от лявата така и от дясната страна, подходяща както за дясна ръка, така и за левичари, а също се сгъва за удобство за носене. конструкция шарикоподшипника 12 с отлично передаточным отношение прави ротация по-гладко и по-бързо.Тежкотоварни ос е по-надеждна и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.С обратен рычажным ключа за свободно управление на въдицата, че е лесно да се контролира дължината на въжето. Изработен от ултра силна пластмаса, обработена фина обработка, здрав, антикоррозийный, издръжлив и елегантен 2. конструкция шарикоподшипника 12 с отлично передаточным отношение прави ротация по-гладко и по-бързо.Тежкотоварни ос е по-надеждна и осигурява дълъг срок на службы3. Нагъната диск е изработен от сплав с висока якост, която осигурява безпроблемна работа с по-ниско ниво на шум, улеснява леярство и волочение и спестява труды4. Удобна дръжка с голямо усилие на повърхността, дръжката може да се инсталира както с лявата, така и с дясната си ръка, подходящ за дясна ръка и за левичари, а също се сгъва за удобство за носене 5. С ключ с обратен лост за свободно управление на въдицата, че е лесно да се контролира дължината на въжето Спецификация : Функции : Изработен от ултра силна пластмаса, обработена фина обработка, здрав, антикоррозийный, издръжлив и елегантен.

Всичко за продукта

Features:
Made of heavy duty plastic, crafted with fine processing, sturdy, anti-rust, durable and sleek. :
12 ball bearing design with great gear ratio, makes spinning smoother and faster. High strength axle is more reliable and ensures long service life. :
The fluted disc is made of high strength alloy, good for smooth operation with less noise, makes casting and dragging easier and labor-saving. :
Comfortable handle with great drag force, the handle can be rigged on both left and right sides, suitable for right-handed and left-handed people, and it's foldable for easy carrying. :
With a non-return lever switch for free control of fishing line, easy to control the length of fishing line.:
Lightweight and portable, good for both sea and freshwater fishing, useful fishing tool for fishing lovers. :
Specification:
Material:
Metal + Plastic
Color:
Shown as picture
Bearing Quantity:
12pcs
Gear Ratio:
5.5
Reference:
Type Line capacity (MM/M) Weight(g) Length(cm) Width(cm) Height(cm) Seat length(cm) :
#2000 0.18/235; 0.20/195; 0.25/120 293 12.5 8.5 10 6 :
#3000 0.18/285; 0.20/230; 0.25/150 299 12.5 8.5 10 6 :
#4000 0.25/215; 0.30/150; 0.35/110 341 14 9 11 6.3 :

Подобни продукти в категория