• Ново
Санта Круз Сити, Калифорния Шапка за Мъже Жени Солнцезащитная Шапка на Шофьора Регулируема бейзболна шапка възстановяване на предишното положение Голф Туризъм и ?

Санта Круз Сити, Калифорния Шапка за Мъже Жени Солнцезащитная Шапка на Шофьора Регулируема бейзболна шапка възстановяване

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

100% ПолиестерЗакопчалката на копчета.Само ръчно пране. ❤Регулируема закопчалка на бутоните, контрастен цвят, подчертава вашия стил, един от най-добрите възможности за практикуване на спорт, на открито, всекидневни.Един размер подходящ за повечето, удобни ежедневни кацане.Използвайте удобна метална закопчалка, за да се индивидуално регулирана според бейзболна шапка на главата си и да се осигури Максимален комфорт и надеждна кацане по всяко време.Унисекс дизайн Го прави идеален както за мъже, така и за жени. ❤Материал : 100% полиестер.Лесен / Здрав / Универсален.Регулируема закопчалка отзад на ключалката, отличен, подходящ за повечето размери на главата. Различни цветове за избор. ❤Повдигна писта : Предварително извити козирка.Нова подобрена версия на класическата бейзболни шапки. Висококачествен полиестер, лека еластичност и мекота на допир Носят лукс и комфорт във вашия всекидневен имидж. ❤ Най-добрият подарък : Това е модерен подарък за вашето семейство/приятели/мъже/жени/ момчета/ момичета/, и т., Които обичат софтбол/ Туризъм на открито/ Бягане/ бейзбол/Тенис на маса/ Голф/ лов/ шофьор на камион/ Колоездене / туризъм/къмпинг / риболов / преходи/ за пътуване и много други. ❤Бъдете в безопасност под Слънцето, спрете да рискуват здравето и безопасността, да се Излиза навън без подходяща защита от Слънцето.Защитете кожата си от вредните ултравиолетови лъчи, за да махнете косата от лицето и очите, като се носи на Тази удобна бейзболна шапка По време на всички дейности на открито.Изработен от дишащ материал, той ще стане Идеален спътник за вашия активен начин на живот. ❤❤Шапка е най-подходящ за ежедневно носене.Прячешь слънцето от от лицето му.Той идеално се съчетава с всички видове слънчеви дни.Страхотен дизайн в бира, свързани с темата, която ви дава възможност да прояви своята уникална индивидуалност на плажа, партита, на къмпинга или скалолазании на свобода, вие ще можете да покажете своя чар ❤-Подробности за размера на ❤ Височина : 6,8 инча; ❤ Дължина на лентата : 7,9 инча; ❤Полета : 3.0 инча; ❤ Обиколката на : 22,8 ~ 25,2 инча (от най-ниската до най-високата) ❤ Всеки един от нашите шапки ще бъде тествана преди да изпратите от фабриката, за да се увери, че шапката не ще следните щети : ❤Петна ❤ скъсване на опаковки ❤ точни размери ❤ Ние се стремим да предлагаме дифференцированную, висококачествени продукти и да предоставят, колкото е възможно по-голям брой хора.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория