• Ново
Панти за сектора на рибарството Бъчви, Высокопрочные Лагери Подвижен, Защелкивающиеся Скоби за Свързване на Стръв, Аксесоари за риболов в Морски или сладководни в?

Панти за сектора на рибарството Бъчви, Высокопрочные Лагери Подвижен, Защелкивающиеся Скоби за Свързване на Стръв, Аксесоари

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

? [ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО] Шарнирный сачмен лагер е изработен от висококачествена мед, затвори и пръстен, изработени от подобрени неръждаема стомана ? [КОНСТРУКЦИЯ капаче COASTLOCK] се отваря Лесно и се фиксира се затвори. конструкция за бързо отваряне ви позволява да се промени водачите или примамки за секунди. ? [БЪРЗА ЗАВЪРТАНЕ] 6 ротационни топки от неръждаема стомана вътре осигуряват свободно и плавно завъртане.Да Не се допуска перекручивания на въжето. ? [ПОЛИРАНА ПОВЪРХНОСТ] Опорен пръстен от неръждаема стомана с полирана повърхност предпазва въжето.Няколко размера по избор, антикорозионна конструкция за употреба в морска вода, високоскоростен блеснения, джиговой улов, офшорни риболов.Малкият размер е идеален за улов на сладководни морски костур, например. ? [ГЪВКАВОСТ] Въртящи се капаче може да се използва при различни начини на риболов, така и в ежедневието.Не само можете да се свържете голяма рибарска стръв с вашата въдица, но и лесно се комбинират с други 2 броя. ? [ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО] Шарнирный сачмен лагер е изработен от висококачествена мед, затвори и пръстен, изработени от подобрени неръждаема стомана. ? [КОНСТРУКЦИЯ капаче COASTLOCK] се отваря Лесно и се фиксира се затвори. конструкция за бързо отваряне ви позволява да се промени водачите или примамки за секунди. ? [БЪРЗА ЗАВЪРТАНЕ] 6 ротационни топки от неръждаема стомана вътре осигуряват свободно и плавно завъртане.Да Не се допуска перекручивания на въжето. ? [ПОЛИРАНА ПОВЪРХНОСТ] Опорен пръстен от неръждаема стомана с полирана повърхност предпазва въжето.Няколко размера по избор, антикорозионна конструкция за употреба в морска вода, високоскоростен блеснения, джиговой улов, офшорни риболов.Малкият размер е идеален за улов на сладководни морски костур, например. ? [ГЪВКАВОСТ] Въртящи се капаче може да се използва при различни начини на риболов, така и в ежедневието.Не само можете да се свържете голяма рибарска стръв с вашата въдица, но и лесно се комбинират с други 2 броя. 20x Панти за сектора на рибарството бъчви, high-performance сачмен лагер подвижен, защелкивающиеся скоби за свързване на стръв, аксесоари за риболов в морски или сладководни води.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория