• Ново
Риба за улавяне Piscifun с цифрови рибни тежести, Риболовни везни с функция памет, Спестяват до 10 кг на тегло, Водоустойчив, Ръчен рибен захват за устни от неръждаема ст?

Риба за улавяне Piscifun с цифрови рибни тежести, Риболовни везни с функция памет, Спестяват до 10 кг на тегло, Водоустойчив,

Rating 
BGN 17.49

Сума
Налично за поръчка

【Забележка】 Везни, LCD дисплей, захранвани от (2) батерии тип АААОпитайте се да се запази рибата неподвижен при измерване на тегло, иначе това ще доведе до неточному измерение. 【Несравнимо трайност】 Нашето устройство за улавяне на риба, произведено от висококачествена неръждаема стомана, е в състояние да издържат дори и най-тежките условия за сладководни и соленоводни.Благодарение на товароносимост до 60 кг / 27 кг това е идеалният инструмент за сериозните рибари. 【При всякакви метеорологични условия характеристики на】 Нашия захват за риба, предназначени за безпроблемна работа при всякакви метеорологични условия.Го водоустойчив дизайн гарантира, че той ще поддържа максимална ефективност независимо от това, че майката природа се подготвят за вас. 【Лесен за четене дисплей】, Благодарение на вградения LCD дисплей и голям, удобен за четене дисплей, на нашите цифрови рибни везни позволяват лесно да се направят точни измервания на теглото, дори в условия на слаба осветеност.На въртящата се на 360 ° дръжка на тежести ви дава пълен контрол над вашите измерения. 【Функция памет и двоен режим】 Нашите риболовни везни са оборудвани с режим на памет, който ви позволява да запаметите до 10 комплекта kettlebells, както и бутон, който позволява да превключвате между КГ и паунда.Благодарение на энергосберегающему автоматично забраните и индикатор ниско ниво на зареждане на батерията винаги готови за работа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория