• Ново
Компактна Пътна прът Smuggler 4. 4 Върха 3 Мм. Максимум 5', най-малко 3', 6 се върти спининг пръти. Компактен 15. Тръба от Кордуры. Риболов на каяк подледного костур, Пъстърва, К?

Компактна Пътна прът Smuggler 4. 4 Върха 3 Мм. Максимум 5', най-малко 3', 6 се върти спининг пръти. Компактен 15. Тръба от

Rating 
BGN 32.49

Сума
Налично за поръчка

1 СВЕРХКОМПАКТНЫЙ, НО МОЩЕН.Малко по-малко от 37 см до 15 метра, опаковани, за да отиде навсякъде и да ловят риба навсякъде.За риболов-каяк, риболов риболов, преследва риба. СМЕНЯЕМИ НАКРАЙНИЦИ И ХИМИКАЛКИ. 4 сменяеми дюзи за осигуряване на тегло заброса от свръхлеки 0 г (0 унции) до 60 г (2,1 грама) и дължина на въдица от макс. До 108 см 3 "6". ЗАГОТОВКИ за пръти се смесва.Заготовки за пръти - това е нашата специална смес SRF от въглеродни, hi-glass и Zylon (по-кевлар и се използва от НАСА) с сверхпрочными, небьющимися топчета от твърди стъклени влакна за създаването на компактен въдица с много гъвкави усещане при риболов. ОБРАБОТЕНИ РЪЧНО ШИЕНЕ.За да се осигури на всяко такова изключително компактна въдица, имаме повече панти, отколкото при други удилищ.Всички връзки са направени ръчно от мъжки към женски, което осигурява перфектната извивка на въдица и чувство на липса на напредък.Штанговые утяжелители.Всички раздели прът в тръбата тежи 390 грама 13,75 унция.Тегло пръти 120 грама и 4,3 унции.Баланс на барабана.Въдица балансируются с помощта на сонда с 1000 или 2000 въртене.В зависимост от настройките удилище има средно действие. подмяна на 2 години или връщане на парите.Съвместимост с оплеткой и Моно. СВЕРХКОМПАКТНЫЙ, НО МОЩЕН.Малко по-малко от 37 см до 15 метра, опаковани, за да отиде навсякъде и да ловят риба навсякъде.За риболов-каяк, риболов риболов, преследва риба. СМЕНЯЕМИ НАКРАЙНИЦИ И ХИМИКАЛКИ. 4 сменяеми дюзи за осигуряване на тегло заброса от свръхлеки 0 г (0 унции) до 60 г (2,1 грама) и дължина на въдица от макс. До 108 см 3 "6". ЗАГОТОВКИ за пръти се смесва.Заготовки за пръти - това е нашата специална смес SRF от въглеродни, hi-glass и Zylon (по-кевлар и се използва от НАСА) с сверхпрочными, небьющимися топчета от твърди стъклени влакна за създаването на компактен въдица с много гъвкави усещане при риболов. ОБРАБОТЕНИ РЪЧНО ШИЕНЕ.За да се осигури на всяко такова изключително компактна въдица, имаме повече панти, отколкото при други удилищ.Всички връзки са направени ръчно от мъжки към женски, което осигурява перфектната извивка на въдица и чувство на липса на напредък.Штанговые утяжелители.Всички раздели прът в тръбата тежи 390 грама 13,75 унция.Тегло пръти 120 грама и 4,3 унции.Баланс на барабана.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория