• Ново
ПРЕНОСИМ Сплетен Найлонов Неводный Канап Гъвкав Шнур за Риболов, Изработване, Каране на Лодка, риболов линия Мейсън (Шина конци)

ПРЕНОСИМ Сплетен Найлонов Неводный Канап Гъвкав Шнур за Риболов, Изработване, Каране на Лодка, риболов линия Мейсън (Шина

Rating 
BGN 9.42

Сума
Налично за поръчка

-Риболов линия е изработена от висококачествени нейлонового материал, който е безопасен и практичен -Въжето може да се използва за теглене на мрежи, заброса мрежи и преплитане на различни рибарски мрежи.Това риболов линия за любителите на риболова. -Нейлоновую конец може да се използва за ремонт на обувки и стартиране на хвърчило. -Мултифункционална найлон въже, практичен и здрав. -Това въже - отлична въже за риболов на открито. -Риболов линия е изработена от висококачествени нейлонового материал, който е безопасен и практичен. -Въжето може да се използва за теглене на мрежи, заброса мрежи и преплитане на различни рибарски мрежи.Това риболов линия за любителите на риболова. -Нейлоновую конец може да се използва за ремонт на обувки и стартиране на хвърчило. -Мултифункционална найлон въже, практичен и здрав. -Това въже - отлична въже за риболов на открито.Описаниевы търсите професионална, но на достъпна цена нейлоновую конец?Ако е така, повече няма търсене!Нашият професионален найлон въже трябва да отговаря на вашите нужди.Това е един от най-добрите варианти.Характеристики - Цвят : Кафяво.- Материал : найлон.-Размер : около 14x7,7x7,7 виж Предпоставка включва 1 х найлон въже.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория