• Ново
ПРЕНОСИМИ Аксесоари Хартия, Фиксирани Аксесоари Ловна Стрелба Пластмасова хартия за нокти. Черна Жени За Външни Професионални Нокти Target White /Аксесоари За Нокти За ?

ПРЕНОСИМИ Аксесоари Хартия, Фиксирани Аксесоари Ловна Стрелба Пластмасова хартия за нокти. Черна Жени За Външни Професионални

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ЛИЦЕТО на мишената за стрелба с лък - Запис на разпоредбите на мишената за стрелба осигурява голямо удобствоПИРОН-мишена за стрелба с лък - Лек дизайн, преносим за носене там, където трябва.Аксесоари за обектите-Аксесоари за стрелба с лък, професионална пирони за закрепване на хартия, за да се цели. аксесоари за стрелба-по-твърда и не отваливаются лесно, могат надеждно заключване.АКСЕСОАРИ за СТРЕЛБА с ЛЪК на ОТКРИТО - за състезания по стрелба или упражнения по стрелба.Пакетът включва 30 x целеви функции - Цвят : черно-бяло смесени. - Изработен от висококачествени материали, лек и издръжлив. - Материал : ABS. -Размер : около 5,4x2x2 см/2,12x0,79x0,79 инча. - Чудесно за снимане на мач или практическо използване, практично използване. - Необходим инструмент за любителите на стрелба с лък и активен отдих на открито. - Запис на разпоредбите на стреляющей целта осигурява голямо удобство. - Лек дизайн, преносим за носене там, където трябва.Описание на продукта Аксесоари за цели Търсите професионален, достъпен за нокти-мишена за стрелба с лък?Търсите здрав пирон-мишена за стрелба с лък, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален нокти-мишена за стрелба с лък, следва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория