• Ново
Бели светлоотразителни клечки за дрехи (100 опаковки) клечки за дрехи за маркиране на следи, Светещи клечки за дрехи, Туристически Маркери, Рефлектори за маркиране с?

Бели светлоотразителни клечки за дрехи (100 опаковки) клечки за дрехи за маркиране на следи, Светещи клечки за дрехи, Туристически

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Включва 100 прихваток за дълги и многократни писти Силно се отразяват на бели етикети за маркиране на следи.Отличен за лов, къмпинг или туризъм. видимо е ден или нощ - лека и лесно упаковываемый.Бонус : Създаден на съвестта! led ключодържател.Включва 100 прихваток за дълги и многократни писти .Силно се отразяват на бели етикети за маркиране на следи.Отличен за лов, къмпинг или туризъм. видимо е ден или нощ - лека и лесно упаковываемый.Бонус : Създаден на съвестта! led ключодържател.Описание на продукта : Никога няма да се загубите по пътя към собствения сайт на дървото сутрин или обратно към камиона, след залез слънце - тези бели нокти силно отразяващи са идеални за дълги или отделни писти.Отличен за лов, къмпинг или туризъм!Видимо е ден или нощ.Остър връх за лесно инсталиране.Съдържание на комплекта : 100 бели светлоотразителни маркери за маркиране следи Бонус : Направено на съвестта! Led ключодържател.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория