• Ново
СПОРТНИ Аксесоари За упражнения в Стрелба с Лък Калъф За разстояние За Стрелба с Лък Кожени Ръкавици За Стрелба с Лък Калъф За разстояние За Стрелба с Лък от Спорте?

СПОРТНИ Аксесоари За упражнения в Стрелба с Лък Калъф За разстояние За Стрелба с Лък Кожени Ръкавици За Стрелба с Лък Калъф

Rating 
BGN 37.65

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалЗАЩИТА ЗА СТРЕЛБА с ЛЪК - Защита с три пръста предпазва пръстите от стрели в процеса на тренировка.ЗАЩИТНА РЪКАВИЦА за СТРЕЛБА с ЛЪК - Изработени от превъзходни материали и трайна.Той може да ви служи за известно време, и лесно да боли.ПАЛЬЦЕВАЯ ПРЕДАВАНЕ - малък размер, ниско тегло, не заема много място, удобно, в переноске.ЗАЩИТА ЗА ЛОВНИ ОТПЕЧАТЪЦИ - Специално разработени от повърхността може да се увеличи устойчивост, както и да се подобри стабилността на стрелба с лък.РЪКАВИЦА за стрелба с лък - работи този продукт е идеално и ще получите отличен опит от използването му.Списък на пакетите 1 x калъф за пръсти Характеристики -Цвят : кафяв калъф за отпечатъци. -Материал : Защита за пръстите от телешка кожа за стрелба с Лък. -Размер : около 20,00 X7,00 X1,00 см / 7,86 X2,75 X0,39 инча защита за стрелба с лък. - Малък и лек, този предпазител за пръстите не заема много място, което позволява лесно носене и да го съхранявате дори в джоба принадлежностях за стрелба с лък. - Подходящ за всички видове извити стрелци.Регулируема гумена лента за ръчно използване на пръст за стрелба с лък. - Подходящ за спортове на открито, като например стрелба с лък, лов, стрелба и т., аксесоари за стрелба с лък. - Изработен от утолщенного материал, устойчив на абразия и удобен, издръжлив и лесно деформируемый издърпване за стрелба с лък. - Използвайте този защитен калъф за стрелба с лък, за да се предотврати нараняване на пръстите по време на лов и стрелба.Информация за стоки за Търсене аксесоар Ако сте търсили предпазител за ръце за стрелба с лък, вашето търсене на окончены!Това е така, защото нашият продукт може да се намали износване и увреждане на пръста си по време на стрелба с лък, подходящ за стрелба с лък, клуб, фитнес зала и други дейности.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория