• Ново
Рибарска Кофа Grneric, Складное Кофа за риба на 6 литра/8 литра /10 литра Контейнер за жива Риба, Многофункционална Кофа За Стръв За Жива Риба, Риболовна чанта на ЕВА за но?

Рибарска Кофа Grneric, Складное Кофа за риба на 6 литра/8 литра /10 литра Контейнер за жива Риба, Многофункционална Кофа

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✪ Няколко размера по ваш избор: Благодарение на 3 размер на този кофи за стръв и жива риба, 23 литра (6 литра)/30 л (6 литра) /38 л (6 литра), различни цветове отговарят на вашите различни нуждиРибарска кофа може лесно да се сгъва в раницата си и багажника, за да заемат по-малко място, което е много удобно при пестене на място. ✪СКЛАДНОЕ и ДЖОБНО : Преносимост на риболовния кофи го прави отличен за лодки, кабини и дори каяк.Лесно можете да се дължи кофа в магазин училищата, напълнете го с вода, а след това се отправят към езерото или реката.Можете също така лесно да донесе у дома жива риба, която выловили. ✪ Дизайн вкара КАПАЧКА и страничен джоб за помпа : Окото на кутията на този риболовен кофи с цип удобна, за да се сложи рибата вътре в него рибни кофи и да се предотврати выпрыгивание жива риба, а също така да пропуска повече кислород, за да си риба по-дълго остане жив по време на пътуване.Можете също така да сложите на кислород помпа в страничен джоб за риба и скариди по-дълго да остават живи. ✪ ГУМАНИЗИРОВАННАЯ дръжка : Ергономична дръжка, удобна за переноске, дълго въже, може да се използват като жива стръв във водата, когато тя не се използва, не заемат място от двете страни и е удобен на пипане. ✪Материал : Тези сгъваеми рибарски кофи, изработени от водоустойчив материал EVA, добре задържат вода, водоустойчив, ударопрочны.Той има силна герметичностью, е безопасна за употреба.Можете да отнесе риба и вода настрана, без течове.[100% гаранция за връщане на парите : Ако усетите, че продукта не е подходящ или незадоволителен след получаване на стоката, и стоката ще бъде върнат в първоначалния му вид, ние ще възстановим пълната сума, и ние също много съжаляваме!]. ✪ Няколко размера по ваш избор: Благодарение на 3 размер на този кофи за стръв и жива риба, 23 литра (6 литра)/30 л (6 литра) /38 л (6 литра), различни цветове отговарят на вашите различни нужди.Рибарска кофа може лесно да се сгъва в раницата си и багажника, за да заемат по-малко място, което е много удобно при пестене на място. ✪СКЛАДНОЕ и ДЖОБНО : Преносимост на риболовния кофи го прави отличен за лодки, кабини и дори каяк.Лесно можете да се дължи кофа в магазин училищата, напълнете го с вода, а след това се отправят към езерото или реката.Можете също така лесно да донесе у дома жива риба, която выловили.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория