• Ново
Найлон риболов линия, на 200 м Тежкотоварни Найлон Еластична риболов линия За Морски Риболов, Аксесоари За Риболовни Принадлежности (4 Сонда)

Найлон риболов линия, на 200 м Тежкотоварни Найлон Еластична риболов линия За Морски Риболов, Аксесоари За Риболовни Принадлежности

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[ЗДРАВ И издръжлив] Тази риболов линия е изработена от качествен нейлонового материал, мек, высокоэластичного и износостойкого, доста трайни и трайниИ е подходяща за различни тежки условия, може да увеличи скоростта на улов на риба. [Ултра-тънък И невидим] ултра тънък и почти невидим във водата, отлично маскира за улов на големи риби и лесно подсекается на куката. [ВНИМАНИЕ] Той лесно ще се счупи, когато силата на риба надвишава стойността защита на вашата пръчка за риболов и на плувка. [ДОСТАТЪЧНО ДЪЛЪГ] 0,15 мм в диаметър, на 200 метра в дължина, достатъчно дълъг за по-дълга употреба. [КОСТЮМ ЗА] се предлага в 4 бобини, подходящ за морски риболов.Широко приложение за риболов в солена вода, за риболов в сладка вода са на разположение и двата вида.Отлична стойност, практически риболовна нужда, идеална за риболов по време на риболов. [ЗДРАВ И издръжлив] Тази риболов линия е изработена от качествен нейлонового материал, мек, высокоэластичного и износостойкого, доста трайни и трайни.И е подходяща за различни тежки условия, може да увеличи скоростта на улов на риба. [Ултра-тънък И невидим] ултра тънък и почти невидим във водата, отлично маскира за улов на големи риби и лесно подсекается на куката. [ВНИМАНИЕ] Той лесно ще се счупи, когато силата на риба надвишава стойността защита на вашата пръчка за риболов и на плувка. [ДОСТАТЪЧНО ДЪЛЪГ] 0,15 мм в диаметър, на 200 метра в дължина, достатъчно дълъг за по-дълга употреба. [КОСТЮМ ЗА] се предлага в 4 бобини, подходящ за морски риболов.Широко приложение за риболов в солена вода, за риболов в сладка вода са на разположение и двата вида.Отлична стойност, практически риболовна нужда, идеална за риболов по време на риболов.Характеристики : Този риболов линия е изработена от качествен нейлонового материал, мек, высокоэластичного и износостойкого.Ултра-тънък и почти невидим във водата, добре маскирани, за приманивания риба.Той лесно ще се счупи, когато силата на удара риба надхвърли критичната стойност за защита на вашата пръчка за риболов и на плувка. диаметър 0,15 мм, дължина от 200 м, подходящи за продължителна употреба.Предлага се в 4 бобини, подходящ за морски риболов.Параметри : Материал : найлон Цвят : бял Брой : 4 бр. Тип риболов : 2.0 # Диаметър на въжето : 0.15 mm Дължина на въжето : около 200 м Размер на една серпентина : 6,5x1,8 см / 2,56x0,71 инча Тегло : прибл.

Всичко за продукта

Material:
Nylon
Color:
White
Quantity:
4pcs
Line Type:
2.0#
Line Diameter:
0.15mm
Line Length:
about 200m
Single Spool Size:
Approx. 6.5 x 1.8cm / 2.56 x 0.71in
Weight:
Approx. 35g
Package List:
4 x Spools of Line :

Подобни продукти в категория