• Ново
VOLDAX аксесоари за Стрелба с Лък Титуляр Чанта За Съхранение на Лук с Двойна употреба с Каишка за Носене на ръка за Лов и Стрелба

VOLDAX аксесоари за Стрелба с Лък Титуляр Чанта За Съхранение на Лук с Двойна употреба с Каишка за Носене на ръка за

Rating 
BGN 20.31

Сума
Налично за поръчка

Здрав материал : Вътрешен материал от найлон притежава висока якост и износоустойчивост, осигурява добри експлоатационни характеристики в продължение на дълъг експлоатационен срокЛесен за използване : Вие можете да използвате удобно чанта, както на рамо, така и на двете, че е подходяща за различни хора и доставя приятно усещане при употреба.Специално разработен : Долната част е с конусообразный дизайн за по-ефективна защита на стрелеца, който е в състояние да удължи живота на вашите аксесоари и части.Изящна изработка : Точно полагане и изискана опаковка на ръбовете правят чантата е по-стабилна и нейното не е лесно за носене, тя не е предназначена за продължително използване.Ultra-висока капацитет : дизайн, голям капацитет, вмещающая едновременно 20-30 стрели, е в състояние да отговори на повечето от вашите нужди ежедневна употреба.Параметри : Тип на продукта : чанта Материал : кожа + найлон Приложение : за стрелба с лък размери на продукта : Дължина : приблизително 56,8 см / 22,4 инча Тегло на напречното сечение : около 416 г / 14,7 грам съдържание на Пакета : 1 х чанта 2 х каишка Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или нещо друго, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор възможно най-скоро, моля ви, не спорете веднага, защото ние сме приятелски настроени!Успешно пазаруване! ! !.

Всичко за продукта

Item Type:
  Bag
Material:
Leather + Nylon
Application:
for Archery
Product Size:
Length
Gross Weight:
Approx.416g/14.7oz
Package List:
1 x  Bag 2 x Strap
If you have any questions about our products or anything else, please feel free to contact us and we will give you a satisfactory answer as soon as possible, please don't dispute immediately, because we are friendly! Happy shopping! ! ! :

Подобни продукти в категория