• Ново
LIZHOUMIL Риболовен Сигнален Звънец, Сигналните Свирки за Въдици със Светлинен Индикатор, Околовръстен Сигнализатор Поклевки, Аксесоари За Уреди, Преносими Високочув?

LIZHOUMIL Риболовен Сигнален Звънец, Сигналните Свирки за Въдици със Светлинен Индикатор, Околовръстен Сигнализатор Поклевки,

Rating 
BGN 5.09

Сума
Налично за поръчка

? Нашите звънци за удочек са подходящи за различни видове удочекВие просто ще изпращате тази сирена, към кола, а след това обматываете въжето около сирени.Най-накрая, регулиране на включване / изключване на захранването захранване на задния панел.Отличен за мързелив риболов. ? Актуализирана аларма въдици игнорира повечето от шумовете на потока или на вятъра.Фланец външния слой без болтове от здрав ABS.Те не увреждат линия и чувствителни към рибата, заглатывающей стръв. ? Малък и портативен, с ярко осветление, когато рибата хапят на куката, той ще бъде светло, за да напомня на морски дявол.Това прави вашата риболов на по-отпускащо и приятно. ? Лесно преносими, лесен и практичен.Той не само е подал звуков сигнал, но и светва, когато рибата се събира или тя бяга.Това ще бъде вашият добър помощник за спортен риболов на открито!. ? Ако не сте доволни от получения нашите стока, ние ценим всеки клиент.Ние ще ви предложим най-доброто решение. ? Нашите звънци за удочек са подходящи за различни видове удочек.Вие просто ще изпращате тази сирена, към кола, а след това обматываете въжето около сирени.Най-накрая, регулиране на включване / изключване на захранването захранване на задния панел.Отличен за мързелив риболов. ? Актуализирана аларма въдици игнорира повечето от шумовете на потока или на вятъра.Фланец външния слой без болтове от здрав ABS.Те не увреждат линия и чувствителни към рибата, заглатывающей стръв. ? Малък и портативен, с ярко осветление, когато рибата хапят на куката, той ще бъде светло, за да напомня на морски дявол.Това прави вашата риболов на по-отпускащо и приятно. ? Лесно преносими, лесен и практичен.Той не само е подал звуков сигнал, но и светва, когато рибата се събира или тя бяга.Това ще бъде вашият добър помощник за спортен риболов на открито!. ? Ако не сте доволни от получения нашите стока, ние ценим всеки клиент.Ние ще ви предложим най-доброто решение.Описание : Име : Аларма за риболов Източник на захранване : 3 батерии LR44 (включени в комплекта) Материал : ABS, силикон Тегло на опаковката : около 63 грама Размер : около 6,5x8 см / 2,56x3,15 инча Широк спектър на приложение : Различни видове удочек за различни населени места и климатични условия, гумени ръкави се използват за задържане на малки удочек.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория