• Ново
Vbest life 1 бр., Свиване тръба за стрелба с Лък, калъф за Стрели, Гумена Обвивка за Лов на Открито, защита на пера за древка Лук, 1 м (черен)

Vbest life 1 бр., Свиване тръба за стрелба с Лък, калъф за Стрели, Гумена Обвивка за Лов на Открито, защита на пера за древка

Rating 
BGN 3.41

Сума
Налично за поръчка

Малък : Този малък аксесоар играе по-голяма роля на ловПомага за съхраняване на вашите стрели, а също и пера и перушина за стрели.Лесна инсталация : ще имате нужда само от ножица и запалка, нарежете ги на желаната дължина, намотайте на стрела и загрейте с помощта на запалки.Тогава той приклеится към вашата бум.Материал и размери : дължина 1 м, лесно се поддава на резитба.Можете да го използвате с много стрелки.Свиване филм е изработен от висококачествена гума, лесни за инсталиране, водостойка, износостойка и трайна употреба.Практично : той може ефективно да приключи със стрелки, и да се предпази от падане.Това е чудесен аксесоар за лов, обучение, стрелба с лък и т. Направете точна стрелба и по-лека.Сервизно Обслужване : Всякакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас за решаване.Ние ще работим с вас, за да реши всеки проблем, който може да възникне. Това може да приключи със стрелка, за да те не паднаха. Лесна инсталация и лесна за управление. Малък аксесоар, играе голяма роля в лова. Изработен от висококачествен гумен материал, водоустойчив, устойчив на абразия и издръжлив на употреба. Чудесен аксесоар за лов, обучение, стрелба с лък и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : обвивка за стрелба с лък Материал : гума Цвят : както е показано на снимката Размер : приблизително 100x1,7 см/39,4x0,7 инча (дължина по ширина). we-text table td.we-text table th,.уанг-edit-text table td .уанг-edit-text table th {граница : .5pt solid # 000;};.уанг-edit-text table{граница : 1px solid # 000 !важно;} Осъществяване Списък : 1 х Опаковки за стрелба с лък.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Archery Wrap
Material:
rubber
Color:
as picture shown
Size:
approx. 100x1.7cm/39.4x0.7inch (lengthxwidth)
.w-e-text table td,.w-e-text table th,.wang-edit-text table td, .wang-edit-text table th{border:
.5pt solid #000;};.w-e-text table,.wang-edit-text table{border
Package List:
1 x Archery Wrap :

Подобни продукти в категория