• Ново
Ловни стрели SUNYA Archery за Съставен лък и изогнутого лук. Пръчка от углеродистого влакна 400/500 и подвижни уши.Опаковка от 12 бр.

Ловни стрели SUNYA Archery за Съставен лък и изогнутого лук. Пръчка от углеродистого влакна 400/500 и подвижни уши.Опаковка

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Серия Carbon Буря Trans-AM : набор от стрели от 100% карбон, 12 бр Допускане на правота на : 0,006 " Дължина на прът : 30 см, пълна дължина : 31,5 инча. Подходящ за повечето съставни лъкове и извити лъкове с тегло 40-60 лири.Отлични ловни стрели за тренировка стрелба както за начинаещи, така и за опитни стрелци.Стрела за състезания от начално и средно ниво.Превъзходни материали : Стрели с прецизионным карбоновым фитил отлични за лов и практики на зрението.Подвижна капачка от неръждаема стомана е много издръжлив.Идва с най-често връхчета на стрели от 100 зърна, който е достатъчно затегнати и може лесно да бъде заменен с други видове.В сравнение със стрели, изработени от евтини материали, стрели SUNYA carbon arrow притежават по-голяма якост, която се запазва през годините.Сигурност и стабилност : Специален о-пръстен държи здраво на върха на бум, за да върха е запален не ослабевал при извличане на файлове от целта за стрели.Алуминиево пръстен на тетиве, за да се избегнат пукнатини от стрели, които могат да навредят на ръка стрелец. Гаранция 12 месеца.Спестете си време : позицията на низа в стил съставен лък по подразбиране.Можете да регулирате посоката на низа, така че тя отишла за изогнутого лук и традиционен лък.Всяка опаковка съдържа 6 тетив и 2 на човката като допълнителни резервни консумативи.Опаковка в цветна кутия с ръководство за използване на стрелката на обратната страна.Това може да бъде опаковъчна хартия.Вътре или вън : 3 " гумени остриета от TPU, които осигуряват добър баланс и директен полет на стрела.Ви носи добри резултати в различни ситуации на стрелба с лък.Изберете различни цветове ножове, за да лък и стрели отговарят на вашите стабилизаторам за стрелба с лък, часовник ремням или колчанам за стрели.Карбоновые стрели SUNYA Archery за сложния лък и изогнутого лук. Пръчка от 100% углеродистого влакна 400/500 с подвижни топчета. 12ШТ 30-инчов тренировъчен комплект за стрелба.Златна серия Carbon Буря.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория