• Ново
XWL СПОРТЕН Военен Тактически Раница с Парашютными Катарами и на една Кука, Найлонови Раници за Активен Отдих, Разходки, Катерене, Къмпинг (O. D. Green)

XWL СПОРТЕН Военен Тактически Раница с Парашютными Катарами и на една Кука, Найлонови Раници за Активен Отдих, Разходки, Катерене,

Rating 
BGN 36.27

Сума
Налично за поръчка

【Размер и материал】 Размер : 23,5 "x 12,2"x 5,2"; Тегло : 1,7 кгВоенен раница е изработена от текстилни материали от полиестер стойност 600 denier, който се различава удар, лекота, трайност, устойчивост на износване.Може да се адаптират за употреба в различни тежки условия. 【Многокамерна раница с голям капацитет】 Раница в стила на ВВС е снабден с множество външни джобове вътрешни джобове с цип, голямо пространство за вашето облекло.Всеки раница за мъже и жени, оборудвани странични и вътрешни джобове, както и разширеното пространство за съхранение на дрехи, екипировка за оцеляване или лагер.В комплекта : 1 вътрешен джоб с цип, 1 вътрешен мрежест джоб с цип, 1 малък външен джоб с велкро. 【Комфорт】той предлага регулируеми презрамки и оранжево еластичен кабел с метален тик-так голям размер отпред.Раницата Bug out Цялата профили, използвани при производството на тази чанта, изработена от ултра силна метал. 【Практичен】 Нашата раница е направена от най-тънката найлон, устойчив на разкъсване, с великолепни презрамки и красиви светкавици - универсална, лека чанта за носене.Предназначена за къмпинг, туризъм или комфортно пътуване.Тези пакети устойчиви на счупвания и износване и предпазват съдържанието от дъжд. 【Многоцелеви】 Нашата чанта е подходяща за хора, които обичат къмпинг, туризъм, пътуване, риболов, лов, скално катерене и др Защитете вашето облекло и пътувайте стилно с помощта на тази солидна, универсална спортна чанта във военен стил, която е създадена за всяко приключение. 【Размер и материал】 Размер : 23,5 "x 12,2"x 5,2"; Тегло : 1,7 кг.Военен раница е изработена от текстилни материали от полиестер стойност 600 denier, който се различава удар, лекота, трайност, устойчивост на износване.Може да се адаптират за употреба в различни тежки условия. 【Многокамерна раница с голям капацитет】 Раница в стила на ВВС е снабден с множество външни джобове вътрешни джобове с цип, голямо пространство за вашето облекло.Всеки раница за мъже и жени, оборудвани странични и вътрешни джобове, както и разширеното пространство за съхранение на дрехи, екипировка за оцеляване или лагер.В комплекта : 1 вътрешен джоб с цип, 1 вътрешен мрежест джоб с цип, 1 малък външен джоб с велкро. 【Комфорт】той предлага регулируеми презрамки и оранжево еластичен кабел с метален тик-так голям размер отпред.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория