• Ново
Dr.Fish 100 Опаковане. Риболовни куки Aberdeen С Удължен Опашка, Бронзови Офсетные Куки от леката тел от Високо Стомана, Куки за Жива Стръв, Сладководни Костур, Crappie, бяла риб?

Dr.Fish 100 Опаковане. Риболовни куки Aberdeen С Удължен Опашка, Бронзови Офсетные Куки от леката тел от Високо Стомана,

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Удължен рязане - Рязане на по-дълги стандартни куки с дълга дръжка, допълнителна дължина чудесно за различни примамки, като скариди и стригане, да се изпържи и лентата стръвОстра кука, с назъбени - Оригинален дизайн на върха на куката с канали прави куката по-проникващ и повишава процента на преживяемост на риба.Зазубрина на върха на куката предотвратява бягство на рибата.Гладка уши-уши ситно смлени, за да се гарантира гладка повърхност, защита на въдица и удължаване на срока на неговата служба.Висококачествен материал - материал от високо стомана с висока якост и устойчивост на корозия.Се адаптира към сладководните и солени води и е идеална за риболов на крупнозубого риба, костур, Панфиши, пъстърва, щука, сом и др кръст Бод Пакет Включва-100 бр. 12РАЗМЕР :12# 10# 8# 6# 2# 1# 1/0# 2/0# 3/0# 4/0# 5/0# 6/0#. Удължен рязане - Рязане на по-дълги стандартни куки с дълга дръжка, допълнителна дължина чудесно за различни примамки, като скариди и стригане, да се изпържи и лентата стръв.Остра кука, с назъбени - Оригинален дизайн на върха на куката с канали прави куката по-проникващ и повишава процента на преживяемост на риба.Зазубрина на върха на куката предотвратява бягство на рибата.Гладка уши-уши ситно смлени, за да се гарантира гладка повърхност, защита на въдица и удължаване на срока на неговата служба.Висококачествен материал - материал от високо стомана с висока якост и устойчивост на корозия.Се адаптира към сладководните и солени води и е идеална за риболов на крупнозубого риба, костур, Панфиши, пъстърва, щука, сом и др кръст Бод Пакет Включва-100 бр. 12РАЗМЕР :12# 10# 8# 6# 2# 1# 1/0# 2/0# 3/0# 4/0# 5/0# 6/0#.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория