• Ново
Ръкавици Дамски Летни Ледени Копринени Диви ръкави за ръце, Защита на ръцете За Шофиране на Открито в Контрастен цвят Ледени ръкав (Цвят: B размер: 480 * 110 * 80 мм)

Ръкавици Дамски Летни Ледени Копринени Диви ръкави за ръце, Защита на ръцете За Шофиране на Открито в Контрастен цвят Ледени

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Ледена КопринаВисока еластичност, модифицируйте лък тел, за да ги направи по-тънки.Избраните материи, не оставяйки следи, няма свободни линии, намаляват износването на кожата.Дизайн на отвора за палеца, гъвкава.Суперэластичный от всички страни, не се навива, устойчив на абразия, лесно се поддава на зацеплению, лесно е деформиран.Пълна защита на ръцете до лактите.Висока еластичност, модифицируйте облегалки за ръцете, за да ги направи по-тънки. Избраните тъкани, без следи, без свободни линии, намаляване на износването на кожата и дизайн на дупки за пръсти, гъвкави, сверхэластичные от всички страни, не се поддават на скатыванию, износоустойчиви, лесно поддеваются на една кука, лесно се деформира. Пълна защита на ръцете до предплечийматериал : найлон Размер : 480*110*80 мм В комплекта са включени : слънцезащитен калъф * 1 чифт (с изключение на други демонстрационни обекти) Полезни съвети : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 2-3 виж 2. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория