• Ново
Hamiledyi Голяма Кутия за Заек Тоалетна, Ъглов шкаф за спално бельо, тоалетна за Чинчила, Квадратен гърне, Тава за Възрастни морски свинчета, Галезавров.Пор и Други Живо?

Hamiledyi Голяма Кутия за Заек Тоалетна, Ъглов шкаф за спално бельо, тоалетна за Чинчила, Квадратен гърне, Тава за Възрастни

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Погрижете се за крака домашен любимец】 : Нашият котешката за зайци е снабден с подвижна решетка, а между мрежи достатъчно място, за да се отпадъци от домашни животни са делоЗащита на лапите на вашия домашен любимец и намалете ги с неприятна миризма.Конструкция на решетката в този килим дава възможност на вашето малко кученце да не влизат в контакт с управление на отпадъците.Не позволявайте на вашето дете да се чувства болка в краката. 【Лесно почистване】 : Извадете окото пол, сбрасываем и заменяме на тампони по време на почистване.Ежедневен процес никога не е бил по-лесен. 【Материал】 : Изработен е от пластмаса.Той е трайна и достатъчно здрава, дори за това, за да му обикновено се използват дебели домашни животни.Тристранно заграждане е предназначено за предотвратяване на пръски на урината. 【Голям размер】 : Размера на пота : 16,9 "Д Х 13.3 "Ш х 7"В идеалният размер е подходящ за възрастни зайци, възрастни плъхове, възрастни чинчила, възрастни морски свинчета, пор, галезавра или други сравнително едри животни.Моля, измерете размера, преди да купите. 【Конструкция ключалката】 : Заключени в клетка за малки животни не таскали тоалетна чиния, обърната на тенджери и разпилян боклук, който е предназначен за надеждно закрепване на тавата за боклук до вашата клетка, така че той винаги остава хубава и чиста.Вашите зайци - активни същества, и като собственик на домашен любимец, ние носим отговорност за предоставянето им необходими аксесоари, за да се предпази от замърсяване.Три страни тоалетна представляват плавен фехтовка, и това може да се предотврати попадането на урината на други места, за да клетка е по-чист.Изработен е от пластмаса, устойчиво на петна и миризми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория