• Ново
SYH & AQYE Хомячья Стълбище Играчка За Катерене, Хамстер, Дървена Къщичка за Хамстер, Убежище за Малките на Животните за Хамстери, един gerbil, Мишки, Леминги, Плъхове

SYH & AQYE Хомячья Стълбище Играчка За Катерене, Хамстер, Дървена Къщичка за Хамстер, Убежище за Малките на Животните за Хамстери,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Специален дизайн : Полузакрытая дизайн, удобен и дишаща, и дава домашен любимец достатъчно чувство за сигурност вътре и отвън Малък домашен любимец е добре да се скрие в тъмния ъгъл . Занаяти собствените си ръце : Дървена външен вид, могат да бъдат снимки със собствените си ръце, сладки и красиви мультяшные форма, могат да бъдат украсени и се комбинира с много тематични клетки. Висококачествен материал : Изработен от дъб и бор, конструкцията е здрава и полира във всеки ъгъл, за да не се навреди на хомякам и облекчаване на желанието им да дъвчат. Държите на чистотата на : Проста грижи бездънна конструкция осигурява по-добра вътрешната хигиена, за по-лесно взаимодействие с домашни любимци и да сменят постелята в гнездото по всяко време. Определяне : Не само да предостави на малките домашни любимци тихо и безопасно скривалище, домашни животни могат да се отпуснат, да се играе, но и ще позволи вашия домашен любимец да подобри настроението си, да се отърве домашен любимец от самота.Спецификация : 1. Специален дизайн : Полузакрытый дизайн, удобни и дишащи, и дава домашен любимец достатъчно чувство за сигурност вътре и отвън. Малък домашен любимец е добре да се скрие в тъмния ъгъл. Занаяти собствените си ръце : Външния вид на списанието, могат да бъдат снимки със собствените си ръце, сладки и красиви мультяшные форма, могат да бъдат украсени и се комбинира с много тематични клетки. Висококачествен материал : Изработен от дъб и бор, конструкцията е здрава и полира във всеки ъгъл, за да не се навреди на хомякам и облекчаване на желанието им да дъвчат. Съхранявайте на чисто : лесно моющийся бездънна дизайн осигурява по-добра вътрешната хигиена, за по-лесно взаимодействие с домашни любимци и възможност за промяна на спално бельо в гнездото по всяко време. Назначаване : не само за малки домашни животни, за да се осигури спокойно и безопасно скривалище, домашни животни могат да се отпуснат, да се играе, но и позволяват на вашия домашен любимец да подобри настроението си, да се отърве домашен любимец от самота.Вид на продукта : Дървена къщичка за хомячкаматериал : дъб, соснаразмер : Вход : В най-широката част : около 5,5 см/2,2 дюймавысота : около 6 см/2.4 инча Размер : приблизително 11x10x12 см/ 4,3x3,9x4,7использование : Спалня за домашни любимци, дървена гнездоупаковочный списък : 1 х дървена къщичка за хамстер Забележка : При ръчни измервания се допуска отклонение 0-1 см/0-0,4 инча.

Всичко за продукта

1.Special Design:
The semi enclosed design is comfortable and breathable, and gives the pet enough sense of security in and out. Small pet is good to hide in the dark corner.
2.DIY Crafts:
Log appearance, can be DIY drawing patterns, cute and beautiful cartoon shapes, can be decorated and matched with many themed cages.
3.Premium Material:
Made of oak and pine, the structure is solid and polished in every corner to avoid harming hamsters and help ease their desire to chew.
4.Keep Clean:
The easy to clean, bottomless design allows for better internal hygiene, easier interaction with pets, and the ability to change bedding in the nest at any time.
5.Purpose:
Not only for small pets to provide a quiet and safe hiding place, pets can rest, play, but also let pets improve their mood, relieve pet lonely mood.
Item Type:
 Wooden Hamster House
Material:
Oak, Pine
Size:
Entry:
Widest Part:
Approx. 5.5cm/2.2in
Height:
Approx. 6 cm/2.4in
Size:
Approx. 11x10x12cm / 4.3x3.9x4.7in
Use:
Hamster Pet Sleeping Room, Wooden Nest
Package List:
1 x Wooden Hamster House 
Note:
Please allow 0‑1cm/0‑0.4in error in manual measurement.

Подобни продукти в категория