• Ново
Мотопед SHENGANG за домашни любимци, Инвалидна Количка за домашни любимци с увреждания на Задните Крайници, Скоба с Регулируема на 2 колела, Помощ в Клиниката за домашн?

Мотопед SHENGANG за домашни любимци, Инвалидна Количка за домашни любимци с увреждания на Задните Крайници,

Rating 
BGN 93.17

Сума
Налично за поръчка

1 е Специално разработена, инвалидна количка за домашни любимци, предназначени за задните крака или крайниците кучета и коткиВисочината, ширината и дължината на инвалидна количка за домашни любимци може да се регулира в съответствие с комплекцией на вашия домашен любимец, така че те могат да ходят, да тичат и да играят, като здравите кучета. 2, Материал, инвалидна количка за кучета има солидна алуминиева дограма с добро качество и регулируеми колани за осигуряване на оптимален комфорт и мобилност. 3, Парализованная инвалидна количка за домашни любимци -Инвалидна количка лека и лесно дръпнете за домашни любимци, помага на кучето котката се изправи и отново да ходи, преносима за носене и съхранение. 4, Функция, подходяща за кучета с ограничена подвижност на задните крайници или без нея, помага за подобряване на качеството на живот на животните с проблеми с тазобедрените стави и краката поради дегенеративной миелопатии (LED), артрит, тазобедрена дисплазия, преместване на междупрешленния диск, парализа, неврологични и гръбначните проблеми. 5, Обърнете внимание, че можете да изберат подходяща инвалидна количка за вашия домашен любимец, измерив си тегло и височина, ширина, в съответствие със следните разпоредби.Ако не сте сигурни какъв размер ви е необходим, моля, посъветвайте се с нас предварително. Специално разработена инвалидна количка за домашни любимци, предназначени за задните крайници или крайниците кучета и котки.Височината, ширината и дължината на инвалидна количка за домашни любимци може да се регулира в съответствие с комплекцией на вашия домашен любимец, така че те могат да ходят, да тичат и да играят, като здравите кучета. 2, Материал, инвалидна количка за кучета има солидна алуминиева дограма с добро качество и регулируеми колани за осигуряване на оптимален комфорт и мобилност. 3, Парализованная инвалидна количка за домашни любимци -Инвалидна количка лека и лесно дръпнете за домашни любимци, помага на кучето котката се изправи и отново да ходи, преносима за носене и съхранение. 4, Функция, подходяща за кучета с ограничена подвижност на задните крайници или без нея, помага за подобряване на качеството на живот на животните с проблеми с тазобедрените стави и краката поради дегенеративной миелопатии (LED), артрит, тазобедрена дисплазия, преместване на междупрешленния диск, парализа, неврологични и гръбначните проблеми. 5, Обърнете внимание, че можете да изберат подходяща инвалидна количка за вашия домашен любимец, измерив си тегло и височина, ширина, в съответствие със следните разпоредби.

Всичко за продукта

Material:
Stainless steel
Color:
Blue ,Red ,Silver
Size:
S, M, L
Function:
For Handicapped pet walk and play
Package Included:
1 set X Pet Wheelchair
Note:
1. If the pet seems like it is awkward in the unit, and the unit was sized correctly, then it is just a matter of making the adjustments.:
2. The unit can be adjusted in the length, the height, around the thighs, the width and the harness is fully adjustable as well.:
3. If you can't make sure the right size and the size is not suitable or if you have problems during installation and use, Pls feel free to contact with us. :

Подобни продукти в категория