• Ново
Mipcase 3 бр. Плетени Свине от Слама за домашни любимци, Папагал, Морска Трева, Дъвчене Активност за Зайци, Малкият Стана на Топка, Играчка За Ухапване, Папагали, Трева, Д?

Mipcase 3 бр. Плетени Свине от Слама за домашни любимци, Папагал, Морска Трева, Дъвчене Активност за Зайци, Малкият Стана

Rating 
BGN 25.33

Сума
Налично за поръчка

ХибискусТопка от естествена тръстика, билки : а моларно топка за грижа за зъбите може да запази здравето и активността на вашите сладки домашни любимци и да им помогне по нов начин да се забавляват на околната среда.Играчка за дъвчене за домашни любимци : Играчки за дъвчене папагали са направени от екологично чист слама материал.Животни Играят на Топки : Това също може да помогне да запазите зъбите на домашни любимци чисти и здрави.Грижи за вашия домашен любимец по време на игра, за да махнете тази играчка, ако тя ще бъде повредена.Крушка за дъвчене заек : позволява на попугаю дъвча слама топчета и ги намалява скука.Плетени играчки от ратан-слама : малки Сладки играчки за домашни любимци-гризачи могат да бъдат за рязане на зъбите домашен любимец.Топка от естествена тръстика, билки : а моларно топка за грижа за зъбите може да запази здравето и активността на вашите сладки домашни любимци и да им помогне по нов начин да се забавляват на околната среда.Играчка за дъвчене за домашни любимци : Играчки за дъвчене папагали са направени от екологично чист слама материал.Животни Играят на Топки : Това също може да помогне да запазите зъбите на домашни любимци чисти и здрави.Грижи за вашия домашен любимец по време на игра, за да махнете тази играчка, ако тя ще бъде повредена.Крушка за дъвчене заек : позволява на попугаю дъвча слама топчета и ги намалява скука.Плетени играчки от ратан-слама : малки Сладки играчки за домашни любимци-гризачи могат да бъдат за рязане на зъбите домашен любимец.Списък на опаковки, 3 x Тканая играчка с топката Характеристики - Цвят : светло-жълта играчка с соломенным топката. - Добри интерактивни играчки във формата на кълбо.подбрасывающие и дергающие домашни любимци хвърлят играчка топка. - Тази забавна играчка може да намали самотата домашен любимец, когато не сте у дома подготовка на хамстер. - Намаляване на скуката и разрушете поведението на мебели.Изработена от материал, тя е сигурна и е играчка за дъвчене хамстер.14inch играчки за никнене на млечни зъби при хамстер. - Това също може да помогне да запазите зъбите домашен любимец чисти и здрави.Присматривайте за вашия домашен любимец по време на игра и премахване на тези играчки, ако някакви животни да навредят на топки. - Материал : Тъкани от билки хибискус топка от домашни любимци.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория