• Ново
BNOSDM 2 Опаковки Ясла за Заек Сено за Клетки Метална Стойка за Заек Сено по-Малко Отпадъци и Елементарно Окачен Държач за Сено, Морско Свинче Ясла за Заек, Чинчила Пор ?

BNOSDM 2 Опаковки Ясла за Заек Сено за Клетки Метална Стойка за Заек Сено по-Малко Отпадъци и Елементарно Окачен Държач за Сено,

Rating 
BGN 10.19

Сума
Налично за поръчка

2 X Поставка за сено за зайци 5 X сладък бамбук. 【Необходима ясла за сено】 Много важно е да се подготвят за чисто и свежо сено за зайци.Поставка за сено за зайци, специално разработена за малки домашни любимци.Това може да забави скоростта ял зайци и ефективно да контролирате количеството на храната.Това е перфектният избор за тях. 【Безопасен и лесен】 Ясла за сено за зайци е направена от висококачествен желязо, теглото му е само 0,26 кг / 120 г, повърхност е покрита с черно матово покритие, което се различава здравина и издръжливост.На ръбове и ъгли гладки и кръгли, и няма да навредят на вашия домашен любимец. 【Намаляване на объркване и отпадъци】 Багажник за сено за зайци не е лесно да се обърнат, и тя може да се определи сено.Решетка в долната част позволява максимално да се избегне загуба на сено или замърсяване на изпражнения, което ви позволява да се намали количеството на отпадъците.Устройство за подаване на сено е много лесно почистване, просто избършете с влажна кърпа и изсушете на въздух. 【Лесна употреба】 Нашия държач за сено за морски свинчета не се нуждае от каквито и да било други аксесоари.Можете да го закача директно от вътрешната или външната страна на клетка за домашни любимци, с помощта на кука или да поставят вертикално на удобно място.Удобен за инсталиране, и е лесно преместване. 【Ясла за сено от 2 опаковки за зайци】 Вие ще получите 2 хранилки за сено за зайци.Размерът на тази хранилки за сено за зайци е 9x3,9x2,9 инча / 23x10x7,5 см, който е подходящ за зайци, зайци, морски свинчета, чинчили, порове и други дребни животни.Моля, потвърдете, че клетката може да се ползва преди да си купите.Сено е важна част от хранителния режим на домашни зайци и морски свинчета, затова е важно да има къщичка за вашия домашен любимец.Това е чудесен начин да се успокои нашите малки домашни любимци, да ги вземат по време на хранене, да им помогне да смилат храната и да им помогне да растат здрави.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория