• Ново
Убежище на Морски Свинчета ПАТКО, Хамстер, Топло Легло, Клетка За Малки Животни, Кожен Сърдит Къща, Спален Чувал, За Морски Свинчета, Убежище За Пор, Заек, Катерица, П?

Убежище на Морски Свинчета ПАТКО, Хамстер, Топло Легло, Клетка За Малки Животни, Кожен Сърдит Къща, Спален Чувал, За Морски

Rating 
BGN 41.43

Сума
Налично за поръчка

??АКСЕСОАРИ ЗА КЛЕТКИ ЗА ЖИВОТНИ??Топло легло За хамстер, Клетка за малки животни, Кожен къщичка за Плъхове, Спален чувал, за морски свинчета, убежище за пор, гнездо за заек, Палатка за протеини, Мини-обор за свине, вила за Чинчила, къщичка ??МАЛЪК ПОДЛОЖКА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ??Този къщичка за хамстери са подходящи за повечето малки домашни любимци, като папагали, хомячки, порове, плъхове, морски свинчета и т. е Изработена от висококачествени материали, няма мирис, не причинява вреда, сигурно и е трайна употреба. ??КЛЕТКА за ПЛЪХОВЕ ПЕЩЕРИ ??Лесно се инсталира в клетка или на други места, които искате, са удобни за употреба. ??ПОДСЛОН ЗА ДЖУДЖЕТА??Удобен и очарователен къща, тя ще помогне за поддържане на малки домашни любимци топлина и уют. ??КЪЩИЧКА за МАЛКИТЕ ЖИВОТНИ??Безопасна и весела къщичка за хамстери, позволяващ им да играят, да почива и да спи. ??АКСЕСОАРИ ЗА КЛЕТКИ ЗА ЖИВОТНИ??Топло легло За хамстер, Клетка за малки животни, Кожен къщичка за Плъхове, Спален чувал, за морски свинчета, убежище за пор, гнездо за заек, Палатка за протеини, Мини-обор за свине, вила за Чинчила, къщичка. ??МАЛЪК ПОДЛОЖКА ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ??Този къщичка за хамстери са подходящи за повечето малки домашни любимци, като папагали, хомячки, порове, плъхове, морски свинчета и т. е Изработена от висококачествени материали, няма мирис, не причинява вреда, сигурно и е трайна употреба. ??КЛЕТКА за ПЛЪХОВЕ ПЕЩЕРИ ??Лесно се инсталира в клетка или на други места, които искате, са удобни за употреба. ??ПОДСЛОН ЗА ДЖУДЖЕТА??Удобен и очарователен къща, тя ще помогне за поддържане на малки домашни любимци топлина и уют. ??КЪЩИЧКА за МАЛКИТЕ ЖИВОТНИ??Безопасна и весела къщичка за хамстери, позволяващ им да играят, да почива и да спи.Описание искате да имате Къща за една Нощувка на Хамстер?Тогава нашата къщичка за хамстери - един от най-добрите варианти за вас.В този спален колиба на вашето хомячку ще бъде топло и уютно.Можете също така да го дари своето семейство и приятели, които се отглеждат хамстери.Креативен дизайн ще хомяку прекрасни впечатления и ще му добро настроение.Лесно да го инсталирате в клетка или на други места, които искате, е удобно да се използват.Характеристики-Цвят : както е показано по-Материал : памучен плат, полиестер-Размер : 19,00 X18,00 X16,00 см/7,47 X7,07 X6,29 инча-Този къщичка за хамстери са подходящи за повечето малки домашни любимци, като папагали, хамстери, порове, плъхове, морски свинчета, -Безопасен и весел къщичка за хамстери, позволяващ им да играят, да почива и да спи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория