• Ново
100 броя течности за омывания на предното стъкло на превозното средство, концентрирано Чисти хапче, течност за чистачки нова формула, масивна шипучая таблетка. Прем?

100 броя течности за омывания на предното стъкло на превозното средство, концентрирано Чисти хапче, течност за чистачки нова

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

?ИКОНОМИЧЕН И ЕФЕКТИВЕН Само вие ще получите 100 броя твърди концентриран таблетки за миене на съдове clean шайба, такова голямо количество може да отговарят на вашите дългосрочни нуждиТези хапчета течност за омывания ще ви помогнат да спестите голяма сума пари в сравнение със закупуването на традиционната течност за омывания, защото 100 пелети са равни на 100 галлонам течност за омывания. 1 таблетка + 1 литър вода = 1 литър течност за омывания на предното стъкло. ? ЕФЕКТИВНА РАБОТАТА на Тези хапчета за омывания на предното стъкло имат висока ефективност за отстраняване на замърсявания, могат ефективно почистване на вредни и застоявшуюся мръсотия, дори ако тя е невидима, значително намаляване на триенето, четки за чистачки за стъкло, което може да облекчи работата на чистачките и намали нивото на шума.Чисто прозореца и безопасно шофиране. ? Лекота на РАБОТА Просто поставете хапчета течност за омывания на предното стъкло в буркан за чистачки, след това напълнете го с вода или първо се разтваря в малък резервоар, след това изсипете разтворен течност за чистачки в буркан за чистачки и се покрива с вода, това е растворит по-бързо и внимателно. ?МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ Нашите универсални шипучие таблетки са подходящи не само за автомобилни стъкла, но и практични за използване в кухнята, мозаечни плочки, прозорец, огледалото и така нататък, те са гъвкави и добре отстранява петна в кухнята и пода. ?Хапчета за омывающей течност усъвършенствано качество са с диаметър само около 1,7 см, всяка автомобилна шипучая хапче има собствена опаковка, която спестява място и е удобна в переноске в сравнение с традиционните таблетки, които внимателно се разтваря.Забележка : Моля, имайте в предвид, че това е летен състав, изисквания към температура > -5 ℃. ?ИКОНОМИЧЕН И ЕФЕКТИВЕН Само вие ще получите 100 броя твърди концентриран таблетки за миене на съдове clean шайба, такова голямо количество може да отговарят на вашите дългосрочни нужди.Тези хапчета течност за омывания ще ви помогнат да спестите голяма сума пари в сравнение със закупуването на традиционната течност за омывания, защото 100 пелети са равни на 100 галлонам течност за омывания. 1 таблетка + 1 литър вода = 1 литър течност за омывания на предното стъкло. ? ЕФЕКТИВНА РАБОТАТА на Тези хапчета за омывания на предното стъкло имат висока ефективност за отстраняване на замърсявания, могат ефективно почистване на вредни и застоявшуюся мръсотия, дори ако тя е невидима, значително намаляване на триенето, четки за чистачки за стъкло, което може да облекчи работата на чистачките и намали нивото на шума.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория