• Ново
Поставка за телевизор Rolanstar с led подсветка и розетки за телевизори с диагонал от 32/45/55/60/65/70/75 инча, Развлекателен център с Открит Склад, Маса за телевизор, 3-Диференци?

Поставка за телевизор Rolanstar с led подсветка и розетки за телевизори с диагонал от 32/45/55/60/65/70/75 инча, Развлекателен

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Готина RGB led подсветката】 Тази поставка за телевизор в индустриален стил с 20 основни цветове и 19 динамични режими led ленти с безжично дистанционно управлениеМожете да седнете на дивана и конфигуриране на ефектно осветление на тази поставка за телевизора, за да получите най-добри впечатления от развлечения. 【Безопасни многофункционални захранващи гнезда】 Тази поставка за телевизор с 4 изходи за захранване, така че няма нужда да се притеснявате за това, че по време на употреба, няма да имате място за зареждане на телевизора, ps5, DVD-та и други електронни устройства. Поставка за телевизор е предназначен за телевизори с диагонал от 32/40/45/50/55/60/65/70 инча. 【Просторно място за съхранение на】 Тази поставка за телевизор е с просторен плота за телевизори с диагонал до 75 инча с 3 открити рафтове за голям брой места за съхранение и възможности за показване на колони, конзоли за игри, DVD-та, дистанционни и много други. Намалете бъркотия в дома си и създаване на чиста среда. 【Здрава и устойчива】поставка за телевизор Rolanstar е изработена от черна древесностружечной плоча и рамка от желязна мрежа, а също така и от матово черен метален скелет с Х-образно усилване на дизайн и от двете страни, който е едновременно красив и здрав, увеличаване на устойчивостта на поставка за телевизор.Регулируеми крачета предпазват от вибрациите на пода и осигуряват по-комфортно използване. 【Сигурност и монтаж на】Поставка за телевизор Rolanstar е изработена от древесностружечной плочи, устойчиви на надраскване и лесно за почистване, суровини отговаря на сертификациям СИП TSCA и съдържание на Въглехидрати, контакти отговарят на сертифициране CUL, както и led лента отговарят за сертифициране на FCC за да се осигури безопасността на вас и вашето семейство.За ваше удобство, ние използваме по-малко винтове за осигуряване на качество и здравина, за семейството и дори вашите деца да могат лесно да се събере тази поставка за телевизор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория