• Ново
Плъзгаща се стойка за микровълнова фурна YIUKEA - Регулируем рафт за кухненските плотове, 2-нива поставка за микровълнова печка (L15.7 ~ 23.6 xW12.8 xH17.7) с 6 куки за организатор ?

Плъзгаща се стойка за микровълнова фурна YIUKEA - Регулируем рафт за кухненските плотове, 2-нива поставка за микровълнова

Rating 
BGN 24.06

Сума
Налично за поръчка

[Разтегателен, дължина] Дължина поставка за микровълнова печка може да се увеличи с 15,7 "до 23,6", чрез завъртане на задната част на пръчката [Регулируема височина] Горния рафт за микровълнова фурна е с регулируема височина 2 см и се предлага в 2 варианта на височина. [Спестяване на пространство] В него може да се съхранява микровълнови печки, фритюрници, тостери, подправки, чинии, тенджери и тигани.Подходящ за вашата кухня, гардероб, гараж и други складови помещения.На 6 подвижни куки, можете да поставите допълнително ръкавица за фурна, кухненски прибори или кърпи за ръце. [Сверхпрочная] Сверхпрочная! кухненски плот за микровълнова печка издържа тегло до 55 килограма (25 кг). [Лесен монтаж и почистване] Нашата метален рафт за микровълнова печка идва заедно с инструменти и инструкции, инсталацията може да завърши много скоро.Какво да правим, ако география заема твърде много място?Срок за микровълнова фурна YIUKEA ще стане малък помощник в склад.Разтегателни и регулируема по височина на конструкцията е лесно да се конфигурира в зависимост от различните размери на микровълнови фурни.С помощта на този организатор за кухненски плот може да спести много време и място, упростив достъп до устройствата и контейнер.Моля, обърнете внимание : . Не използвайте агресивни почистващи препарати за почистване на повърхността на продукти. Поставка за микровълнова печка трябва да се поставят в добре проветрено помещение. Настройте в съответствие с определени разширената гама от размери, за да се избегне прекомерното разтягане, което води до нестабилна натоварване. Избягвайте силни сблъсъци и търкания, които могат да доведат до увреждане на повърхността.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория