• Ново
Кухненски Стойка за печене Yaheetech с Плъзгаща се Метална Кошница, 8-Ярусная Поставка за микровълнова печка, Станция за кафе на бара с производството на Вино багажник, ?

Кухненски Стойка за печене Yaheetech с Плъзгаща се Метална Кошница, 8-Ярусная Поставка за микровълнова печка, Станция за

Rating 
BGN 70.79

Сума
Налично за поръчка

【Универсално хранилище】Горния рафт с четири открити рафтове, държач за чаши и мрежесто организатора, който ще ви помогне да организирате малки кухненски принадлежности и барную купаОсвен това, под мивката 43,5 "L x 16" W е плъзгаща се метална кошница, леко наклонен вино багажник, две странични пръти, две регулируеми отворени рафтове и голяма долния рафт - само това е достатъчно за съхранение в кухнята. 【Гъвкава конструкция за по-голямо удобство】За удобство на използването на височината на отворени рафтове (под винен шкаф) може да се регулира на две нива за малки кухненски уреди в различни размери.Че още по-добре, плъзгаща се конструкция с телена кошница осигурява по-удобен достъп до стоки. 【Качествени материали за изключителна здравина】 Тази поставка за микровълнова печка, внимателно изработена от метална рамка с прахово покритие и дърво Phase 2 CARB с покритие от ламинат, устойчив на надраскване и вода, се отличава с висока издръжливост и общо тегло до 560 паунда. 【Кухня? бар?Хол?Вашето обаждане!】 Тази полк за промишлени цели, в селски стил с размер на 43,5 "Д x 16"W x 71"може да донесе в дома си изобилието на непринуден чар и място за съхранение.На много нива структурата повишава ефективността на използване на пространството в кухнята, в къщи, в бара, хол, трапезария, килер или апартамент-студио като допълнителен склад или стилни кафенета. 【Дизайн, ориентиран към детайлите】Наклонен рафтове за вино позволява да се поддържа винаги корк влажна, за да се предотврати окисляването на виното.Регулируеми выравниватели стабилизират рафтове за печене на неравни повърхности.Повдигнати заоблен рамка в горната част на стеллажа осигурява по-плътно прилепване на продукта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория